supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

ULEI ESENTIAL DE LAMAIE (CITRUS LIMON) BIO 10ML ARMINA


ULEI ESENTIAL DE LAMAIE (CITRUS LIMON) BIO 10ML ARMINA


Comanda instant ULEI ESENTIAL DE LAMAIE (CITRUS LIMON) BIO 10ML ARMINA

ULEI ESENTIAL DE LAMAIE (CITRUS LIMON) BIO 10ML ARMINA

Ulei esential de lamaie (citrus limon) bio 10ml

- pur, adevarat-

-recomandat atat pentru uz extern, aromaterapie , sau alimentar-

Ingrediente: 100% ulei esential de lamaie (citrus limon)*
*din agricultura ecologica

Un ulei cu o puternica aroma de citrice. Contine aproximativ 68% d-limonen, un antioxidant puternic.

In scop terapeutic este folosit in aromaterapie pentru a ajuta in probleme de concentrare, reduce aciditatea in organism, imbunatateste digestia, ajuta in reumatism, artrita, guta. Uleiul de lamaie poate fi de ajutor si in probleme circulatorii, reduce tensiunea si ajuta la sangerarile nazale. Poate ajuta la reducerea febrei, la diminuarea racelii si gripei, in bronsite, dureri de gat. Ajuta de asemenea in migrene, dureri de cap.

Pentru uz extern, se adauga in creme, lotiuni, fiind bun pentru tenul acneic si pentru parul gras, pentru eliminarea celulelor moarte de pe piele, pentru herpes, muscaturi de insecte. Pentru piele are efect astringent, revigorant, antiseptic, anticelulitic. Se poate dilua in apa calduta si folosi pe post de apa de gura. Ca si orice ulei de citrice, nu este recomandata expunerea la soare a partilor corpului pe care s-a aplicat uleiul timp de 72 de ore de la aplicare deoarece acesta favorizeaza arsurile de la soare. Se poate adauga de asemenea in apa de baie, sau in vaporizator.

Se amesteca bine cu: lavanda, trandafir, santal, eucalipt, geraniu, neroli, ienupar.

Sugestie de utilizare: in preparate cosmetice, in preparate culinare la gatit, in prepararea parfumurilor sau in scop terapeutic, aromaterapie.

Pentru uz intern, nu folositi nediluat. Nu folositi intern decat la recomandarea si supervizarea unui specialist. A nu se lasa la indemana copiilor. Evitati contactul cu ochii si pielea sensibila. Pastrati in loc uscat si racoros, ferit de razele directe ale soarelui.

Toate uleiurile Armina Bio si apele florale sunt uleiuri esentiale adevarate, pure, si toate au grad alimentar, adica pot fi folosite in preparate culinare sau uz intern, pe langa utilizarea externa.

Produs certificat ecologic

10ml

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017