supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Ulei din germeni de Grau, bio, 10ml, Wooden Spoon


Ulei din germeni de Grau, bio, 10ml, Wooden Spoon


Comanda instant Ulei din germeni de Grau, bio, 10ml, Wooden Spoon

Ulei din germeni de Grau, bio, 10ml, Wooden Spoon

Ulei din germeni de Grau bio

Produsele cosmetice Wooden Spoon sunt create in sinergie cu natura. Ingredientele nu sunt doar bio, ci au fost atent selectionate si testate timp de mai multi ani. Compozitia produsului nu este diluata, si folosim ca si ingrediente active unturi si uleiuri bio recunoscute pentru calitatile lor cosmetice exceptionale. Produse cosmetice Wooden Spoon nu contin apa, derivate din petrol, substante chimice si conservanti.

Ulei organic din germeni de grau.

Se spune ca continutul nutritional al graului sta tocmai in germenul bobului. Prin urmare, cu cat boabele sunt mai rafinate, cu atat pierdem mai mult din beneficiile sale. Germenul de grau este embrionul semintelor care germineaza intr-o planta. Germenul este incarcat cu nutrienti esentiali, cum ar fi proteine vegetale, fibre, vitamine, minerale (fosfor, zinc, fier, seleniu si potasiu) si acizi grasi care s-au dovedit a fi benefice pentru par, piele si sanatatea generala. Uleiul din germeni de grau este extras din germeni si se crede ca este la fel de benefic. Uleiul din germeni de grau este o sursa excelenta de vitamina E, care este un antioxidant puternic. Ajuta la combaterea daunelor radicalilor liberi. Provenind din centrul bobului de grau, germenii de grau sunt cunoscuti pentru cel putin 23 de nutrienti, inclusiv vitaminele A, B, D si E. Uleiul de germeni de grau este un ulei natural care ajuta la curatarea eficienta a fetei. Ajuta la blocarea umezelii inapoi si, de asemenea, elimina excesul de sebum.

Potrivit pentru toate tipurile de piele. Pentru uz zilnic.

Ingrediente: 100% Ulei de germeni de Triticum Vulgare*

*Ingrediente din agricultura ecologica

COSMOS ORGANIC certificat de ECO CERT conform standardului COSMOS.

Mod de utilizare: Ulei de baza delicat pentru utilizare zilnica. Potrivit pentru fata si corp. Pune cateva picaturi de ulei pe palme si intinde-le cu miscari usoare de masaj.

Atentionari: Evitati contactul cu ochii. A nu se utiliza in caz de alergii. A nu se lasa la indemana copiilor.

10ml

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017