supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Ulei de cocos extravirgin raw eco 300ml DS


Ulei de cocos extravirgin raw eco 300ml DS


Comanda instant Ulei de cocos extravirgin raw eco 300ml DS

Ulei de cocos extravirgin raw eco 300ml DS

Ulei de cocos virgin bio 300ml

Acest ulei este virgin, presat la rece, raw, si este certificat organic.

Ulei de cocos imbunatateste digestia si absorbtia vitaminelor liposolubile, minerale si aminoacizi. Acesta este bogat in polifenoli, vitaminele E si K, precum si minerale ca fier ?i altele. Nuca de cocos este un antioxidant natural, imbunatateste sistemul imunitar, ajutând organismul sa lupte cu viru?ii ?i bacteriile. Ajuta, de asemenea, la boli cardiovasculare, cum ar fi hipertensiunea arteriala, colesterol ridicat ?i previne ateroscleroza.

Uleiul de nuca de cocos are, de asemenea, utilizare externa: par - o piele puternica, ac?iune nutritiva - hidrateaza si previne formarea ridurilor si imbatranirea pielii, datorita proprieta?ilor antioxidante.

Originea: India

Produs vegetarian/vegan. 
Certificat organic.

Pastrare: pastrati produsul la loc intunecos, racoros, uscat si rece, in borcanul original bine inchis. Dupa deschidere poate fi tinut la frigider sau la temperatura camerei.

Produsul este ambalat in borcan de sticla transparenta.

Importat din Uniunea Europeana.

Gramaj: 300g

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017