Varza murata: Contine vitaminele C, B12 si B6, de nepretuit in lupta impotriva microbilor pe timp de iarna. Intareste rezistenta organismului la stres. Este esentiala pentru buna functionare a sistemului nervos si a creierului. Influenteaza pozitiv sinteza globulelor rosii, cresterea celulara si formarea oaselor. Potasiul din aceasta contribuie la proprietatile sale diuretice si dezacidificante. Creste pofta de mancare si stimuleaza secretia de sucuri digestive. Sucul de varza murata este folosit ca gargara pentru infectiile tractului respirator superior. Componentele bioactive din varza murata sustin prevenirea cancerului.
Studiile asupra sucului varza murata Biofood, efectuate in 2010-2011 de catre Universitatea din Varsovia (SGGW), au aratat ca consumul regulat al acestui suc a indus apoptoza in celulele canceroase gastrice AGS. Raportul de cercetare poate fi descarcat de pe site-ul Biofood.
Suc de varza lactofermentata: NFC - presat, nu din concentrat, produs pasteurizat. Fara gluten.
Ingrediente: 99% suc de varza lactofermentata*, 1% sare Klodawa
*din agricultura ecologica
Valori nutritionale/100ml:
Energie: 67kj / 16kcal
Grasimi: <0.5g din care saturate <0.1g
Carbohidrati: 2.9g din care zaharuri <0.5g
Proteine: 1.1g
Saruri: 1.10g
Fara zahar adaugat. Contine zaharuri prezente in mod natural.
Agitati inainte consum. Orice sediment este creat de ingrediente naturale. Aroma si consistenta produsului pot varia usor in functie de sezon.
Conditii de pastare: A se pastra intr-un loc uscat si racoros. Dupa deschidere, a se pastra la temperatura sub 4°C.
Tara de origine: Polonia
Produs certificat ecologic
500ml, ambalaj: sticla
.