Catalog produse
Produse accesate

𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐬𝐚̆𝐫𝐛𝐚̆𝐭𝐨𝐫𝐢 🐰

De Paște, Supermarket Pentru Tine are un program special, pentru a ne reîncărca bateriile și pentru a ne bucura de sărbători alături de cei dragi. ❤️
📆 În perioada 18-21 Aprilie, nu vom face livrări. Ne vom relua activitatea începând cu data de 22.04! Vă așteptăm comenzile!

PASTE FERICIT!

 
 
 
 

 

Suc de rodie pur, bio, 190ml, Retter


Suc de rodie pur, bio, 190ml, Retter


Suc de rodie pur, bio, 190ml, Retter

Suc de rodie pur, bio, 190ml, Retter

Sucurile bio Retter sunt pure, fara nici un fel de adaos, obtinute prin presarea fructelor.

Rodia este unul dintre cele mai puternice fructe antioxidante, in compozitia ei gasindu-se de trei ori mai multi antioxidanti decat in vinul rosu sau in ceaiul verde. Rodia contine antioxidanti puternici precum polifenoli, tanini ?i antociani, esentiali pentru sanatatea inimii si a organismului. Este o sursa grozava de vitamine si minerale. Rodia contine vitamina A, vitamina B5, vitamina C si E, vitamina K, acid folic, dar si minerale importante pentru organism precum calciu, potasiu, magneziu, fier.

In acelasi timp, antioxidantii continuti de rodie impiedica aparitia procesului de imbatranire prematura.

Sucul de rodie pur, bio, Retter este realizat doar din fructele coapte complet si atent selectate.

Ingrediente: 100% suc de rodie*
*din agricultura ecologica

Valori nutritionale/100ml:
Energie: 282kj / 67kcal
Grasimi: 0.5g din care saturate 0.1g
Carbohidrati: 15g din care zaharuri 15g
Proteine: 0.7g
Saruri: 0.02g

Conditii de pastrare: A se pastra in loc uscat si racoros, ferit de razele directe ale soarelui. Agitati sticla inainte de folosire. Dupa deschidere, a se pastra la frigider, bine inchis, si a se consuma in maxim 3-4 zile.

Fabricat in Austria

Produs certificat bio

Ambalaj: sticla, 190ml

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017