Catalog produse
Produse accesate

𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐬𝐚̆𝐫𝐛𝐚̆𝐭𝐨𝐫𝐢 🐰

De Paște, Supermarket Pentru Tine are un program special, pentru a ne reîncărca bateriile și pentru a ne bucura de sărbători alături de cei dragi. ❤️
📆 În perioada 18-21 Aprilie, nu vom face livrări. Ne vom relua activitatea începând cu data de 22.04! Vă așteptăm comenzile!

PASTE FERICIT!

 
 
 
 

 

Suc de gutui pur, bio, 190ml, Retter


Suc de gutui pur, bio, 190ml, Retter


Suc de gutui pur, bio, 190ml, Retter

Suc de gutui pur, bio, 190ml, Retter

Sucurile bio Retter sunt pure, fara nici un fel de adaos, obtinute prin presarea fructelor.

Gutuiul (Cydonia oblonga) este un fruct antic, originar din diferite parti ale Asiei si Mediteranei. A inceput sa fie cultivat in Grecia si Roma antica, fiind o ruda apropiata a fructelor familiare, cum ar fi merele si perele. Gutuiul a fost folosit in medicina traditionala de zeci de ani, dar cercetarile asupra acestuia sunt inca la inceput. In prezent, gutuiul este folosit în principal pentru tratarea tulburarilor digestive, a alergiilor, a glicemiei ridicate cat si pentru imbunatatirea sistemului imunitar. 

Sucul de gutui este plin cu vitamine, minerale, oligoelemente, avand un gust aromat si fructat.

Sucul de gutui pur, bio, Retter este realizat doar din fructele coapte complet si atent selectate.

Ingrediente: 100% suc de gutui*
*din agricultura ecologica

Valori nutritionale/100ml:
Energie: 137kj / 32kcal
Grasimi: 0.3g din care saturate 0g
Carbohidrati: 7.1g din care zaharuri 7g
Proteine: 0.3g
Saruri: <0.01g

Conditii de pastrare: A se pastra in loc uscat si racoros, ferit de razele directe ale soarelui. Agitati sticla inainte de folosire. Dupa deschidere, a se pastra la frigider, bine inchis, si a se consuma in maxim 3-4 zile.

Fabricat in Austria

Produs certificat bio

Ambalaj: sticla, 190ml

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017