supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Baton de ciocolata cu caramel si arahide Snickers 50g


Baton de ciocolata cu caramel si arahide Snickers 50g


Comanda instant Baton de ciocolata cu caramel si arahide Snickers 50g

Baton de ciocolata cu caramel si arahide Snickers 50g
Snickers
Baton de ciocolata cu interior de nuga, caramel si arahide prajite.
Ingrediente: Zahar, sirop de glucoza, lapte praf degresat, arahide, unt de cacao, masa de cacao, ulei de floarea soarelui, lactoza, zer pudra ( din lapte ), grasimi din lapte, grasime de palmier, emulsificator ( lecitina din soia ), proteine din lapte, albus de ou pudra, extract natural de vanilie, sare.
Valoare nutritionala: Valoare energetica -  481Kcal/100g; grasimi - 23g/100g;  glucide - 61g/100g; sare - 0.63g/100g; proteine - 8.6g/100g; grasimi saturate - 7.9g/100g
Alergeni: Arahide, lapte, soia, ou.
Conditii de depozitare: a se parstra la loc uscat si racoros, ferit de inghet si razele soarelui.
40 buc/bax
 
 

Supermarket Pentru Tine SRL nu garanteaza pentru corectitudinea descrierii produselor din site, aceasta descriere nu inlocuieste eticheta produsului. Fotografiile si descrierea produselor sunt cu caracter informativ si pot aparea diferente fata de realitate, incercam in permanenta sa imbunatatim si sa actualizam informatiile din site, dar exista posibilitatea sa apara erori independent de vointa noastra.Consumatorul trebuie sa verifice eticheta produsului inainte de consum, Supermarket Pentru ine SRL nu va fi responsabila pentru corectitudinea descrierii produselor. Multumim pentru intelegere!

 


 

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017