supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Set pentru ceai ceremonial matcha bio, 30g, Aromandise


Set pentru ceai ceremonial matcha bio, 30g, Aromandise


Comanda instant Set pentru ceai ceremonial matcha bio, 30g, Aromandise

Set pentru ceai ceremonial matcha bio, 30g, Aromandise

Ceai matcha premium grad ceremonial, bio, 30g, Aromandise

-ceai ceremonial, fabricat in Japonia, bio, ambalaj plastic free-

Concentrat pur de energie si placere gustativa, Aromandise Ceremonial Matcha este o pulbere superfina de o culoare verde frageda si cu o aroma intensa de clorofila cremoasa, erbacee si delicata. 

Acest Matcha de exceptie este destinat degustarii: poate fi consumat fara zahar, fara lapte, in mod traditional. 

Fabricat exclusiv cu frunze de primavara Tencha de prima recolta si calitate Gyokuro, Ceremonial Matcha are toate virtutile unui ceai de calitate superioara: numit Koicha, acesta este Matcha-ul folosit la Ceremonia Ceaiului in Japonia.

Cultivat în Uji, Japonia, pamântul istoric al ceaiului verde japonez, acest ceai verde Matcha a fost cultivat din tata in fiu de generatii: o lucrare de maiestrie realizata manual pentru a vedea plantele de ceai crescând. 

Provine din soiurile: Yabukita, Saemidori, Okumidori.

Matcha are proprietati stimulatoare si revigorante care ajuta la rezistenta oboselii fizice si mentale. 

Ceaiurile japoneze organice va invita sa calatoriti în tara soarelui rasare cu arome si mirosuri deosebite. Descoperiti traditiile din Uji.

Ingrediente: ceai verde*.
* = din agricultura ecologica.

Sfaturi de degustare: ceaiul ceremonial matcha este savurat cu echipamentul potrivit: un castron ceremonial Chawan, un tel Chasen si o lingura Chashaku Matcha. Masurati doza de pudra cu lingura Chashaku, apoi puneti delicat pudra în castronul ceremonial Chawan. Peste ceai se toarna un sfert de cana (60ml) de apa fierbinte (70°C). Amestecati cu un tel (pamatuf de bambus) pâna devine spumos. 
Daca nu aveti ustensilele necesare pentru ceremonia ceaiului japonez, le puteti achizitiona separat din magazinul nostru. 
De asemenea puteti savura ceaiul si intr-un mod simplu, turnati 60ml de apa peste o lingurita rasa de pudra matcha si amestecati bine.

A se pastra in loc uscat si racoros.

Produs certificat ecologic

30g

Fabricat in Japonia.

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017