supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Ser premium pentru noapte Omega+ Rescue, 30ml, Wooden Spoon


Ser premium pentru noapte Omega+ Rescue, 30ml, Wooden Spoon


Comanda instant Ser premium pentru noapte Omega+ Rescue, 30ml, Wooden Spoon

Ser premium pentru noapte Omega+ Rescue, 30ml, Wooden Spoon

Ser premium pentru noapte Omega+ Rescue

Produsele cosmetice Wooden Spoon sunt create in sinergie cu natura. Ingredientele nu sunt doar bio, ci au fost atent selectionate si testate timp de mai multi ani. Compozitia produsului nu este diluata, si folosim ca si ingrediente active unturi si uleiuri bio recunoscute pentru calitatile lor cosmetice exceptionale. Produse cosmetice Wooden Spoon nu contin apa, derivate din petrol, substante chimice si conservanti.

Rasfata-ti pielea cu elixirul de seara pentru o hranire profunda, acest ser premium pentru noapte se confrunta eficient cu provocarile zilnice ale vietii dinamice.Un amestec bio-activat de acizi grasi Omega 3, 6 si 9 si extract de chlorella – ingredientele minune din elixirul de fata de seara Omega + Rescue, care hraneste, intareste, hidrateaza si regenereaza pielea expusa provocarilor zilnice. O formula blanda care raspunde nevoilor complexe ale pielii stresate. Ingrijire intensiva si completa pentru ritualul tau de noapte, potrivita atat pentru tenul matur, cat si pentru cel tanar, uscat si epuizat.

10 ani de cercetari aprofundate au reusit sa extraga cele mai puternice biomolecule din maslin si anume vitalul Omega 9 (acid oleic), Omega 6 (acid linoleic), Omega 3 (acid alfa-linolenic), vitamina E, tocoferoli, hidroxitirosol si acizi oleanolici. Prin mentinerea unui nivel ridicat al acestor valorosi acizi grasi, bariera hidro-lipidica este restabilita, structura celulara este intarita, iar pielea este vizibil hidratata si stralucitoare. Exista o crestere semnificativa a hidratarii pielii doar dupa o singura aplicare.

Omega 9 (acid oleic) – responsabil pentru buna hidratare si hranire a pielii. Imbunatateste structura celulara.

Omega 6 (acid linoleic) – Acest acid gras nu este produs in mod natural de piele si trebuie administrat intern sau aplicat local. Are efect antiinflamator si sustine formarea si conservarea lipidelor epidermice.

Omega 3 (acid alfa-linolenic) – Acest acid gras nu este produs in mod natural de piele. Acizii grasi Omega 3 stimuleaza cresterea celulelor si accelereaza sinteza prostaglandinelor (hormoni care sustin procesul de vindecare in inflamatie).

Alga foarte rezistenta Chlorella (GOLDELLA) creste in apa curata si se crede ca are mai mult de 2,5 miliarde de ani. Extractul unic este unul dintre cele mai pretioase ingrediente moderne din lumea cosmetica de astazi, datorita proprietatilor sale de a proteja pielea de poluarea si stresul urban cotidian. Are un continut ridicat de luteina – un antioxidant natural pe care pielea nu il poate sintetiza. Plantele bogate in luteina sunt foarte apreciate pentru capacitatea lor de a respinge efectele nocive ale radicalilor liberi si pentru efectul lor asupra imbatranirii. Pe langa cele doua ingrediente active unice, elixirul de noapte Omega + Rescue contine uleiuri naturale nepretuite pentru catifelare si hranire: catina, ovaz, floarea soarelui, turmeric, reishi, rozmarin, paciuli si vetiver.

Ingrediente: Coco-Caprylate/Caprate, Ulei de Olea Europaea (Masline), Ulei din frunze de Olea Europaea (Maslin), Extract de Olea Europaea (Masline), Hippopae Rhamnoides (Catina) Fruit Oil*, Avena Sativa (Ovaz) Kernel Oil*, Helianthus Annuus (Florea Soarelui) Seed Oil*, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract*, Ganoderma Lucidum (Reishi) Extract*, Caprylic/Capric Triglyceride, Chlorella Vulgaris (Chlorella) Extract, Rosmarinus Officinalis (Rozmarin) Leaf Extract, Tocopherol, Pogostemon Cablin (Patchouli) Oil*, Vetiveria Zizanoides (Vetivert) Root Oil*

*Ingredient din agricultura ecologica

Produsul nu contine ingrediente sintetice si derivati din petrol.

Mod de utilizare: Seara pe pielea umeda aplicati 3-4 picaturi de elixir pe fata si gat. Inchideti ochii si inspirati profund aromele uleiurilor esentiale nobile.

Atentionari: Datorita procentului extrem de mare de ingrediente active, recomandam ca inainte de utilizare sa fie efectuat un test de toleranta.Evitati contactul cu ochii. A nu se utiliza in caz de alergii. A nu se lasa la indemana copiilor.

30ml

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017