supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Ser premium pentru noapte Instant Hydration, 30ml, Wooden Spoon


Ser premium pentru noapte Instant Hydration, 30ml, Wooden Spoon


Comanda instant Ser premium pentru noapte Instant Hydration, 30ml, Wooden Spoon

Ser premium pentru noapte Instant Hydration, 30ml, Wooden Spoon

Ser premium pentru noapte Instant Hydration

Produsele cosmetice Wooden Spoon sunt create in sinergie cu natura. Ingredientele nu sunt doar bio, ci au fost atent selectionate si testate timp de mai multi ani. Compozitia produsului nu este diluata, si folosim ca si ingrediente active unturi si uleiuri bio recunoscute pentru calitatile lor cosmetice exceptionale. Produse cosmetice Wooden Spoon nu contin apa, derivate din petrol, substante chimice si conservanti.

Da viata tenului tau cu puternicul ser premium pentru noapte Instant Hydration, care asigura hidratare instantanee in primele 2 ore dupa aplicare! Imbogatit cu uleiuri bio-activate, extract salin si extract esential de lemn de santal. Potrivit pentru tenul normal spre gras.

Serul premium pentru noapte Instant Hydration este aici pentru a va oferi hidratarea de care aveti nevoie! In viata noastra agitata de zi cu zi, pielea noastra este constant predispusa la uscaciune, mai ales in lunile reci. Pierderea de umiditate a pielii are loc din cauza unui numar de factori, dar deshidratarea se bazeaza mai ales pe deficienta asa-numitilor factori naturali de hidratare (NMF). Extractul de Salicornia foarte apreciat este ingredientul activ care hidrateaza pielea in primele 2 ore dupa aplicare si stimuleaza productia naturala de umiditate. Imbogatit cu un extract esential de lemn de santal, acest ser va va oferi o senzatie instantanee de prospetime, densitate si vitalitate! Ingrijire cuprinzatoare, potrivita pentru toate tipurile de piele.

Planta Salicornia creste pe tarmurile Mediteranei si Oceanului Atlantic si cele mai valoroase calitati ale sale sunt obtinute prin extractia cu CO2. Proprietatile sale de hidratare dovedite in testele de laborator se datoreaza capacitatii exceptionale a plantei de a se adapta la medii foarte saline, astfel se protejeaza de uscare. Uleiul de Salicornia intensifica actiunea Aquaporin 8 (AQP8) – precursorul sintezei factorilor naturali de hidratare in piele. Uleiul intareste bariera lipidica, oferind o hidratare puternica la toate nivelurile. Extractul de Salicornia a primit un premiu de inovatie pentru proprietatile sale de hidratare exceptionale. Conform testelor de laborator, adaugate ingrijirii cosmetice, mareste hidratarea pielii de pana la 60 de ori.*

* Intr-o luna de utilizare zilnica.

Pe langa ingredientele active unice, elixirul de noapte Instant Hydration contine uleiuri naturale nepretuite pentru catifelare si hranire: ulei de masline, ulei de jojoba si ovaz.

Ingrediente:  Coco-Caprylate/Caprat, Ulei de Olea Europaea (masline), extract de frunze de Olea Europaea (masline), extract de fructe de Olea Europaea (masline), Caprylic/Capric Triglyceride, extract de Salicornia Herbacea (Salicornie), extract de Simmondsia Chinensis (jojoba)*, Ulei de Avena Sativa ( Ovaz) *, Tocoferol, Ulei de Chamomilla Matricaria (Musetel german)*, Ulei de Santalum Spicatum (Lemn de santal)*, Farnesol**

*Ingredient certificat bio

**Din uleiuri esentiale

Mod de utilizare: Seara, pe pielea umeda, aplica 3-4 picaturi de elixir pe fata si gat. Inchideti ochii si inspirati profund aromele uleiurilor esentiale nobile.

Atentionari: Datorita procentului extrem de mare de ingrediente active, recomandam ca inainte de utilizare sa fie efectuat un test de toleranta.Evitati contactul cu ochii. A nu se utiliza in caz de alergii. A nu se lasa la indemana copiilor.

30ml

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017