supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Ser pentru piele cu probleme, bio, 30ml, Wooden Spoon


Ser pentru piele cu probleme, bio, 30ml, Wooden Spoon


Comanda instant Ser pentru piele cu probleme, bio, 30ml, Wooden Spoon

Ser pentru piele cu probleme, bio, 30ml, Wooden Spoon

Ser pentru piele cu probleme bio

Produsele cosmetice Wooden Spoon sunt create in sinergie cu natura. Ingredientele nu sunt doar bio, ci au fost atent selectionate si testate timp de mai multi ani. Compozitia produsului nu este diluata, si folosim ca si ingrediente active unturi si uleiuri bio recunoscute pentru calitatile lor cosmetice exceptionale. Produse cosmetice Wooden Spoon nu contin apa, derivate din petrol, substante chimice si conservanti.

Serul pentru piele cu probleme bio este creat special pentru pielea sensibila si cu probleme. Contine cantitati mari de ulei de tamanu, nerafinat si neprocesat! Uleiul de tamanu cristalizeaza sub 18 grade! Acest lucru nu ii pune in pericol eficacitatea si ii dovedeste originea naturala si pura!

Serul contine doar ingrediente naturale de calitate premium. Produsul respecta cele mai recente cerinte UE si are o evaluare profesionala externa privind siguranta si eficacitatea acestuia.

Acest produs nu contine substante chimice, derivate din petrol, conservanti, OMG si ingrediente sintetice.

Ingrediente: Coco-Caprylate/Caprat; Ulei de seminte de Simmondsia Chinensis (Jojoba)* ; Ulei de seminte de Calophyllum Inophyllum (Tamanu)* ; Ulei de seminte de Camellia Oleifera (Camelie)*; Ulei de Adansonia Digitata (Baobab)*; Ulei de seminte de Nigella Sativa (Chimen Negru)*Tocopherol (Vitamina E); Extract de Ganoderma Lucidum (Reishi)*; Ulei de Pogostemon Cablin (Patchouli)*; Ulei de Origanum Majorana (Maghiranul)*; Ulei de Ocimum Basilicum (Busuioc)*; Ulei din frunze de Rosmarinus Officinalis (Rozmarin)*; Citronellol**; Linalool**; Geraniol**

*Ingredient din agricultura ecologica

** Din uleiuri esentiale

67,3% ingrediente organice din total / 100% ingrediente naturale din total

COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife conform standardului COSMOS.

Mai multe despre ingrediente

Uleiul esential de rozmarin* va curata in profunzime tenul si stimuleaza vindecarea pentru a lasa pielea mai improspatata ca niciodata.

Uleiul esential de busuioc* ajuta la combaterea si prevenirea acneei si mentine pielea neteda si sanatoasa.

Ulei esential de patchouli* – elimina mirosurile neplacute, stimuleaza circulatia sangelui si elimina toxinele din piele.

Uleiul esential de maghiran* are un nivel ridicat de antioxidanti si proprietati puternice antimicrobiene si anti-imbatranire. Uleiul esential are capacitatea de a albi pielea si de a ajuta la imbunatatirea tenului tern.

Uleiul esential de chimen negru* actioneaza asupra pielii pentru a o mentine hidratata si are proprietati antibacteriene puternice care ajuta la combaterea acneei.

Ulei de camelie* – ajuta la imbunatatirea elasticitatii pielii, hraneste celulele pielii si previne formarea ridurilor si liniilor fine. Are un continut ridicat de antioxidanti si vitamine precum vitamina A si B.

Uleiul de baobab* este popular pentru proprietatile sale antiinflamatorii care ajuta la imbunatatirea afectiunilor pielii, cum ar fi eczema si psoriazisul. Uleiul este bogat in acizi grasi omega care calmeaza pielea sensibila si o mentin sanatoasa.

Uleiul de tamanu* contine ulei de calophyllum – un acid gras care se gaseste doar in uleiul de tamanu! Calophyllum are efect imunostimulator, nesteroidian, antiinflamator, stimuland formarea de noi celule. Are efect antiseptic cu proprietati antimicrobiene, antibacteriene. Uleiul de Tamanu are o capacitate unica de a vindeca ranile, de a reface si regenera tesutul pielii. Este folosit pentru a indeparta cicatricile, vergeturile, petele si acneea.

Uleiul de Reishi* – numit si „ciuperca nemuririi”, este bine cunoscut si este folosit de peste 2.000 de ani pentru a ajuta la intinerirea pielii si la recuperarea de la deteriorarea zilnica.

Uleiul de jojoba* mentine pielea hidratata si calma. Calmeaza mancarimea si calmeaza pielea foarte uscata. Poate ajuta la promovarea sintezei de colagen si la accelerarea vindecarii ranilor.

Vitamina E naturala** – extrasa din germeni de grau. Un antioxidant extraordinar care sustine regenerarea pielii si o face sanatoasa, elastica si moale. Un must-have pentru ingrijirea zilnica a fetei. Pastreaza alte ingrediente naturale proaspete pentru o perioada mai lunga.

*Ingredient certificat organic, de calitate alimentara

**Ingredient natural

Mod de utilizare: Daca este folosit pe toata fata, serul trebuie aplicat noaptea pentru a evita senzatia de grasime in timpul zilei! Utilizati cateva picaturi oriunde este necesar pe pielea curata si uscata.

Atentionari: Evitati contactul cu ochii. A nu se utiliza in caz de alergii. A nu se lasa la indemana copiilor.

30ml

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017