supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Sare celtica grunjoasa 500g DS


Sare celtica grunjoasa 500g DS


Comanda instant Sare celtica grunjoasa 500g DS

Sare celtica grunjoasa 500g DS

Sare franceza pura de mare (sare celtica) grunjoasa 500g

Sarea este esentiala pentru organismul nostru. Fara sare, practic nu am mai exista. Insa aici vorbim de sarea naturala pura. Din pacate, sarea din magazine, asa zisa sare de masa, este rafinata, si nu mai are nici pe departe calitatile sarii in starea ei cea mai pura. 

Sarea celtica este cunoscuta si sub numele de sare gri, datorita culorii sale care o diferentiaza de alte tipuri de sare cum sunt cele de Himalaya sau sarea obisnuita de mare. Sarea celtica este o sare de mare care se extrage din Atlantic, in Franta, pe coastele Britaniei. Ea este extrasa prin metoda celtica, adica se foloseste pentru extragere si uscare exclusiv unelte de lemn, fara metal. Sarea este uscata in mod natural, la soare. Fiind o sare nerafinata, regasim in ea toate cele 84 de oligoelemente prezente in apa de mare si in organismul nostru.

Aspectul gri si umed o face greu de confundat cu alte tipuri de sare.

Tara de origine Franta.

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017