supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Sampon pentru uz frecvent, 200ml, Isha


Sampon pentru uz frecvent, 200ml, Isha


Comanda instant Sampon pentru uz frecvent, 200ml, Isha

Sampon pentru uz frecvent, 200ml, Isha

Sampon pentru uz frecvent, 200ml, Isha

Isha este o gama de ingrijire a corpului naturala, premium, cu ambalaje si produse de o calitate deosebita.  

Samponul de utilizare frecventa ISHA este formulat cu agenti tensioactivi naturali si imbogatit cu extracte ayurvedice de Amla, Ashwagandha si Tulsi.

Sampon natural pentru utilizare frecventa: curata delicat si hidrateaza parul

Amla se mandreste cu proprietati exceptionale pentru hidratarea parului, in timp ce Ashwaganda, numit si ginseng indian, stimuleaza microcirculatia pentru un par sanatos si puternic.

Tulsi, numiti si busuioc sfant, impreuna cu hidrolatul de trandafir de Damascena BIO, sunt puternic reechilibranti si calmanti impotriva mancarimii si rosetii. Imbogatit cu ulei de ricin, suc organic de aloe si zaharide capabile sa pastreze umiditatea naturala a parului, parul tau va capata un aspect sanatos, puternic si stralucitor inca de la primele aplicari.

Descopera si balsamurile si mastile noastre pentru un tratament complet al parului tau.

Ingrediente INCI: Aqua, Ammonium lauryl sulfate, Glycerin, Aloe barbadensis leaf juice*, Coco-glucoside, Cocamidopropyl betaine, Inulin, Rosa damascena flower water*, Ricinus communis seed oil, Emblica officinalis fruit extract, Withania somnifera root extract, Ocimum sanctum leaf extract, Sodium lauroyl glutamate, Saccharide isomerate, Trehalose, Sodium PCA, Glyceryl oleate, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Parfum**, Sodium phytate, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Benzyl alcohol, Lactic acid, Citric acid, Sodium citrate, Limonene

Testat dermatologic pentru pielea sensibila. Testat hipoalergen pentru nichel.

Mod de folosire: aplicati samponul pe parul umed, masand usor. Clatiti si repetati daca e necesar. 

Fabricat in Italia. 

200 ml

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017