supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Sampon pentru par gras, 200ml, Isha


Sampon pentru par gras, 200ml, Isha


Comanda instant Sampon pentru par gras, 200ml, Isha

Sampon pentru par gras, 200ml, Isha

Sampon pentru par gras, 200ml, Isha

Isha este o gama de ingrijire a corpului naturala, premium, cu ambalaje si produse de o calitate deosebita.  

Sampon natural pentru par gras cu agenti tensioactivi naturali si cu extracte de Neem, Tulsi si Amla, ulei de Nigella sativa si suc organic de Aloe.

Sampon ISHA pentru par gras: natura in slujba sanatatii parului

Neem este o planta cu proprietati excelente de reglare si reechilibrare a sebumului.

Tulsi, numit si busuioc sfant, si hidrolatul de floare de portocal dulce BIO sunt puternice reechilibratoare si linistitoare impotriva mancarimii si inrosirii.

Amla are proprietati exceptionale pentru hidratarea parului. Imbogatit cu uleiuri de ricin si nigella sativa, suc organic de aloe si zaharide capabile sa pastreze umiditatea naturala a parului, parul tau va capata un aspect sanatos, puternic si stralucitor inca de la primele aplicari.

Folosirea detergentilor de par si a unui sampon pentru par gras FARA surfactanti si materiale plastice asigura spalarea parului mai delicat si mai putin agresiv.

Descopera toate produsele pentru par natural ISHA COSMETICS .

Ingrediente INCI: Aqua, Ammonium lauryl sulfate, Glycerin, Aloe barbadensis leaf juice*, Coco-glucoside, Cocamidopropyl betaine, Inulin, Citrus aurantium dulcis flower water*, Ricinus communis seed oil, Nigella sativa seed oil, Azadirachta indica leaf extract, Ocimum sanctum leaf extract, Emblica officinalis fruit extract, Sodium lauroyl glutamate, Saccharide isomerate, Trehalose, Sodium PCA, Glyceryl oleate, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Parfum**, Sodium phytate, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Benzyl alcohol, Lactic acid, Citric acid, Sodium citrate.

Testat dermatologic pentru pielea sensibila. Testat hipoalergen pentru nichel.

Mod de folosire: aplicati samponul pe parul umed, masand usor. Clatiti si repetati daca e necesar. 

Fabricat in Italia. 

200 ml

 
Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017