supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Raid Anti-Molii Gel Lavanda 2x3g


Raid Anti-Molii Gel Lavanda 2x3g


Comanda instant Raid Anti-Molii Gel Lavanda 2x3g

Raid Anti-Molii Gel Lavanda 2x3g
Raid gel anti-molii cu miros placut de lavanda, iti protejeaza hainele de molii pentru un intreg sezonul (3 luni), iar esenta sa de lavanda parfumeaza in mod placut sifonierele si sertarele din casa ta.
 Instructiuni de folosire:
1) Separati cele 2 bucati
2) Desprindeti partial partea inferioara decupata.
3)Indepartati complet membrana de aluminiu.
4)Introduceti partea decupata in taietura inferioara.
Asezati un numar potrivit de bucati in cuierul dulapurilor/sifonierelor, in sertar sau pe orice suprafata plana. 
Este recomandat sa se foloseasca 2 bucati in dulapuri de 0,5m². Inlocuiti produsul la sfarsitul sezonului sau atunci cand gelul s-a teminat iar parfumul nu se mai simte. Pentru eficacitate maxima tineti dulapurile si sertarele inchise.
CITITI ETICHETA INAINTE DE UTILIZARE.
 

Supermarket Pentru Tine SRL nu garanteaza pentru corectitudinea descrierii produselor din site, aceasta descriere nu inlocuieste eticheta produsului. Fotografiile si descrierea produselor sunt cu caracter informativ si pot aparea diferente fata de realitate, incercam in permanenta sa imbunatatim si sa actualizam informatiile din site, dar exista posibilitatea sa apara erori independent de vointa noastra.Consumatorul trebuie sa verifice eticheta produsului inainte de consum, Supermarket Pentru ine SRL nu va fi responsabila pentru corectitudinea descrierii produselor. Multumim pentru intelegere!

 
 
Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017