supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Ragu vegan cu jackfruit, bio, 320g, Lotao


Ragu vegan cu jackfruit, bio, 320g, Lotao


Comanda instant Ragu vegan cu jackfruit, bio, 320g, Lotao

Ragu vegan cu jackfruit, bio, 320g, Lotao

Ragu vegan cu jackfruit, bio, 320g, Lotao

Ragu de legume cu bucati fragede de Jackfruit ca înlocuitor de carne este o revelatie vegana savuroasa. Intr-un sos consistent si picant, facut din ardei, ceapa si rosii. Maghiranul aromat adauga acel ceva. Ca si in cazul tuturor produselor Lotao, se folosesc cele mai bune ingrediente organice si, desigur, vegane. Produsele Lotao nu contin aditivi artificiali, conservanti sau potentiatori de aroma. In doar 3 minute ai un sos aromat pentru care nu ramane decat sa pregatesti o garnitura. 

- 100% ORGANIC: doar ingrediente organice si complet fara aditivii sau conservantii
- 100% vegan: sos picant cu bucati de Jackfruit
- Pregatire rapida: gata de mancat in 3-10 minute
- Continut ridicat de proteine si sursa de fibre
- Orezul, painea, cartofii sau pastele sunt potrivite ca garnitura

Ingrediente: Apa, Jackfruit* 24%, pasta de rosii* dublu concentrat 6,6%, ardei* 2,5%, ceapa prajita* 1.7% (ceapa* 88%, ulei de floarea soarelui*), ulei de rapita*, ceapa* 1%, sare de mare, amidon de porumb*, zahar*, granule de morcov*, usturoi*, maghiran* 0,2%, boia de ardei iute* 0,17%, piper negru*, boia de ardei dulce * , boia de ardei afumata*.
*din agricultura ecologica

Nota: Gustul si culoarea pot varia, deoarece acesta este un produs natural. Jackfruit poate contine seminte comestibile cu invelisuri mai dure. Acestea nu reprezinta un defect de calitate.

Mod de preparare: Incalziti continutul pachetului intr-o oala la foc mediu. Adaugati putina apa daca este necesar. Pentru prepararea la cuptorul cu microunde: deschideti partea de sus a pungii si incalziti-o in cuptorul cu microunde timp de 3 minute la 750 de wati sau incalziti punga inchisa intr-o baie de apa fierbinte timp de 10 minute.

Valori nutritionale in medie per 100g:
Energie: 271kj / 65 kcal
Grasimi: 2.0g din care saturate 0.2g
Carbohidrati: 8.2g din care zaharuri 4.1g
Fibre: 3.7g
Proteine: 1.8g
Saruri: 0.95g

Conditii de pastrare: A se pastra la loc uscat, ferit de caldura. Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in maxim 3 zile.

Produs certificat ecologic.

Gramaj: 320g

Fabricat in Lituania

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017