Catalog produse


 

 

Porridge din ovaz fara gluten, bio, 1kg, Amisa


Porridge din ovaz fara gluten, bio, 1kg, Amisa


Comanda instant Porridge din ovaz fara gluten, bio, 1kg, Amisa

Porridge din ovaz fara gluten, bio, 1kg, Amisa

Porridge din ovaz fara gluten, bio, 1kg, Amisa

-vegan, fara gluten-
-ambalaj de hartie complet reciclabil
-castigator al Premiului Great Taste 2023!

Amisa este facuta sa fie putin diferita. Intelegand ca fiecare corp este unic, s-au creat alimente care sa se potriveasca fiecarei persoane. Produsele Amisa combina linistea sufleteasca cu placerea pura, facand din acestea alegerea perfecta pentru viata de zi cu zi. Aceasta este mancarea care vi se potriveste.

Fie ca savurati un bol fierbinte de terci sau preferati sa faceti un desert la cuptor, porrdge-ul de ovaz Amisa este alegerea cea mai buna. Ovazul este testat pentru gluten folosind metoda Elisa. 

Va place ovazul? Gama de cereale pentru micul dejun Amisa include, de asemenea, ovaz cu mere si scortisoara, terci cu patru cereale si muesli cu fructe de ovaz - toate certificate bio si testate pentru gluten.

Ingrediente: OVAZ integral* fara gluten
*din agricultura ecologica

Alergeni: vezi ingrediente cu majuscule. Poate contine urme de soia, mustar si lupin. 

Valori nutritionale/100g:
Energie: 1560kj / 370kcal
Grasimi: 6.7g din care saturate 1.1g
Carbohidrati: 60g din care zaharuri 0.8g
Fibre 9.7g 
Proteine: 13g
Saruri: <0.01g

Sugestie de preparare: Puneti 50g de ovaz Amisa intr-o cratita, turnati 350ml de lapte, bautura vegetala sau apa la alegere (sau un amestec dintre cele trei) si presarati un praf de sare. Se aduce la punctul de fierbere si se fierbe 4-5 minute, amestecand din cand in cand.

Conditii de pastrare: A se pastra la loc uscat si racoros.

Produs certificat ecologic.

Agricultura UE

Gramaj: 1kg

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017