Catalog produse
Produse accesate

IN PERIOADA 15.08.2025 - 17.08.2025 NU SE VOR FACE LIVRARI.

COMENZILE PRIMITE INCEPAND CU DATA DE 14.08.2025 DUPA ORA 13.00, SE VOR CONFIRMA SI LIVRA INCEPAND CU DATA DE 18.08.2025.

MULTUMIM PENTRU INTELEGERE!  

 
 
 
 

 

Paste unicorni tricolore cu porumb, sfecla, spanac si quinoa bio 250g Pasta Natura


Paste unicorni tricolore cu porumb, sfecla, spanac si quinoa bio 250g Pasta Natura


Comanda instant Paste unicorni tricolore cu porumb, sfecla, spanac si quinoa bio 250g Pasta Natura

Paste unicorni tricolore cu porumb, sfecla, spanac si quinoa bio 250g Pasta Natura

Paste unicorni tricolore cu porumb, sfecla, spanac si quinoa fara gluten bio 250g Pasta Natura 

Preparate special pentru persoanele cu intoleranta la gluten. Recomandat copiior peste 3 ani. 

Pastele unicorni tricolore cu porumb, sfecla, spanac si quinoa Pasta Natura sunt gata sa aduca bucurie mesei de pranz. Imaginatia devine un aliat important pentru a-i atrage pe copiii care sunt reticenti sa guste preparate noi la masa. Legumele sunt mai gustoase atunci cand sunt savurate sub forma de paste colorate. Pot fi servite cu un strop de ulei de masline extravirgin si parmezan.

Timp de fierbere: 13-15 minute.

Ingrediente: 33% paste rosii (98% faina de porumb galben*, 2% pudra de sfecla rosie*), 33% paste verzi (98% faina de porumb galben*, 2% pudra de spanac*), 33% paste albe (99.5% faina de porumb galben*, 0.5% faina de quinoa*).  
*din agricultura ecologica

Alergeni: Poate contine urme de SOIA

Valori nutritionale/100g:
Energie: 1459kJ/344kcal
Grasimi: 1.1g din care saturate 0.3g
Carbohidrati: 74.8g din care zaharuri 0.9g
Fibre: 1.4g
Proteine: 7.9g
Saruri: 0g

Conditii de pastrare: A se pastra intr-un loc uscat si racoros.

Produs certificat ecologic

Agricultura UE/non-UE

Fabricat in Italia

250g

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017