supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Paine alba fara gluten, precoapta, bio, 250g Alnavit


Paine alba fara gluten, precoapta, bio, 250g Alnavit


Comanda instant Paine alba fara gluten, precoapta, bio, 250g Alnavit

Paine alba fara gluten, precoapta, bio, 250g Alnavit

Paine alba fara gluten, precoapta, bio, 250g Alnavit

Gama de produse bio Alnavit din Germania este 100% fara gluten si fara lactoza, calitatea germana regasindu-se in toate produsele Alnavit. 

Painea alba fara gluten Alnavit este o paine usoara si  pufoasa, bogata in fibre. Ambalajul individual face posibil pastrarea painii un timp destul de indelungat. 

Mod de preparare: desfaceti painea din ambalajul original, si coaceti-o timp de 15 minute in cuptorul preincalzit la 200 de grade. In cazul in care doriti sa o consumati ca paine prajita, nu mai e nevoie sa o coaceti, o puteti felia direct si pune in toaster pana devine crocanta. 

Ingrediente: apa, amidon de porumb* 29%, aluat natural de orez* 9% (faina de orez* 56%, apa), seminte de floarea soarelui* 6%, faina de orez* 6%, faina de porumb*, ulei de floarea soarelui*, tarate de psyllium*, proteina de mazare*, fibre de mere*, sare de mare, dextroza*, drojdie*, agent de ingrosare: guma guar*, guma xanthan, condimente*
*din agricultura ecologica

Poate contine urme de oua, soia, susan sau lupin.

Valori nutritionale/100ml:
Energie 905kJ / 216kcal
Grasimi 6.2g  din care saturate 0.8g
Carbohidrati 33g din care zaharuri 1.4 g
Fibre 6.7g
Proteine 3.6g
Saruri 1.2g

Dupa deschidere, pastrati la frigider si consumati in maxim 2 zile. 

Agricultura UE si non-UE

250g

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017