supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

NutriBest Premiun Somon si Orez 15Kg Adult


NutriBest Premiun Somon si Orez 15Kg Adult

Stoc terminat

Comanda instant NutriBest Premiun Somon si Orez 15Kg Adult

NutriBest Premiun Somon si Orez 15Kg Adult

NUTRIBEST - PREMIUM

NutriBest Adult Sensitive

 

Complex de alimente pentru animale de companie cu somon și orez pentru rase de talie medie și câini adulți mari.

 

NutriBest Adult Sensitive cu somon și orez este un aliment premium pentru animale de companie conceput de experții noștri în nutriție și veterinari, astfel încât câinele dvs. să crească sănătos și plin de viață, în timp ce se bucură de o sănătate ideală. Contine algele marine din Atlanticul de Nord pentru o piele sanatoasa si ingrijita pentru haina si pielea.

Modalități de apărare

 

Vitaminele A și E, împreună cu oligoelementele Cuprul și Seleniul, sunt esențiale pentru menținerea unui sistem imunitar puternic.

 
 

SĂNĂTATE MENTALĂ: Omegas 3 și 6, obținute din uleiul de pește, favorizează învățarea și dezvoltarea funcțiilor cerebrale diverse.

 

Compoziţie: Subproduse din carne și animale (22%); Porumb; Grâu; Mijloace de grâu; Uleiuri și grăsimi (minimum 0,5% ulei de pește); Orz; Roşcovă; soia; Orez (minim 4%); Somon (minim 4%); Pulpa de sfecla; Drojdii (minimum 1% drojdie de bere); Algele (minimum 0,5%); minerale; MOS prebiotic; Extracte de Yucca.

 

Componente analitice

 

Proteine: 24%, Uleiuri și grăsimi: 11%, Materii anorganice: 8,5%, Fibră brută: 3,7%.

 

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017