supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

NutriBest Premium Miel si Orez 15kg Adult


NutriBest Premium Miel si Orez 15kg Adult

Stoc terminat

Comanda instant NutriBest Premium Miel si Orez 15kg Adult

NutriBest Premium Miel si Orez 15kg Adult

NUTRIBEST - PREMIUM

NutriBest Adult Miel & Orez

 

Alimente complete cu miel și orez pentru câini adulți de rase mijlocii și mari.

Alternativa la dieta bazata pe carne de pui. Acesta servește pentru a gestiona sensibilitățile alimentare la proteina respectivă.

NutriBest Adult Lamb & Rice este un aliment premium, formulat de experții noștri în nutriție și veterinari, astfel încât câinele să devină sănătos și vital și se bucură de o sănătate optimă. Conține Alge marine marine din Atlantic pentru o piele și un păr sănătos și bine îngrijită.

Modalități de apărare: Vitaminele A și E, împreună cu oligoelementele Copper și Selenium, sunt fundamentale pentru menținerea unui sistem imunitar puternic.

SĂNĂTATE MENTALĂ: Omegas 3 și 6, obținute din ulei de pește, favorizează învățarea și dezvoltarea diferitelor funcții ale creierului.

VITALITY: Drojdie de bere, bogată în vitamine B, ajută la reglarea metabolismului și producției de glucoză din sânge, ceea ce crește energia și vitalitatea câinelui.

PIELEA ȘI SĂNĂTATEA PĂRULUI: NutriBest încorporează algele de macarină, o sursă bogată de minerale naturale, oligoelemente, vitamine și aminoacizi. Ei hrănesc și hidratează pielea, protejează celulele și păstrează părul puternic și strălucitor.

Compoziție: Carne și subproduse de origine animală (22%) (minimum 4% miel deshidratat); grâu; porumb; Tărâțe de grâu; soia; Uleiuri și grăsimi (minimum 0,5% ulei de pește); Arborele de arbore Orez (minimum 4%); Drojdie (minimum 1% din drojdia de bere); Sfecla de sfecla; Alge (minimum 0,5%); minerale; MOS prebiotic; Yuca Extract

Componente analitice: Proteine: 24%, Uleiuri și grăsimi: 11%, Materie anorganică: 8%, Fibre brute: 3,5%.

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017