supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Mix pentru prajitura brownie fara gluten eco 400g Bettr


Mix pentru prajitura brownie fara gluten eco 400g Bettr


Comanda instant Mix pentru prajitura brownie fara gluten eco 400g Bettr

Mix pentru prajitura brownie fara gluten eco 400g Bettr

Mix pentru prajitura brownie fara gluten bio 400g Bettr

-fara gluten-

Bucura-te de gustul delicios de ciocolata intr-o prajiturica brownie fara gluten.

Ingrediente: zahar de cocos*, faina de hrisca*, cacao*, faina de ovaz fara gluten*, amidon din tapioca*, faina din seminte de in*, praf de copt* (amidon din porumb*, acidifiant: bitartrat de potasiu, agent de crestere: carbonat hidrogenat de sodiu), sare.
*din agricultura ecologica

Reteta de preparare:
Avem nevoie de 120ml de ulei vegetal sau unt topit si 200ml de lapte de origine animala sau lapte vegetal.
Preincalzim cuptorul la 200 de grade. Pregatim o tava potrivita pe care o ungem cu putin ulei sau unt. Intr-un bol, amestecam uleiul, laptele si mixul de brownie pana se omogenizeaza. Punem amestecul in tava si introducem tava in cuptor. Lasam la copt la 200 de grade timp de 5 minute, dupa care reducem temperatura de coacere la 160-170 de grade si lasam la copt inca 30-40 de minute. Se poate taia in bucati dupa coacere dupa ce lasam la racit prajitura minim 15 minute. Pofta buna!

Poate contine urme de NUCI si SUSAN si ARAHIDE.

Valori nutritionale/100g:
Energie: 1623kj / 383kcal
Grasimi: 2.9g din care saturate 0.9g
Carbohidrati: 79g din care zaharuri 44g
Fibre 5.5g 
Proteine: 8g
Saruri: 0.92g

Produs certificat ecologic

Agricultura UE/non-UE

400g

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017