supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Mix pentru budinca cu vanilie bio 150g Bettr


Mix pentru budinca cu vanilie bio 150g Bettr


Comanda instant Mix pentru budinca cu vanilie bio 150g Bettr

Mix pentru budinca cu vanilie bio 150g Bettr

Mix pentru budinca cu vanilie bio 150g Bettr

-gata intr-un minut!-

Budinca de vanilie este preferata tuturor generatiilor!
Acum o puteti pregati cu efort minim, folosind amestecul de budinca de vanilie de la Bett’r. Iti va lua doar cateva minute pentru a obtine desertul cremos, perfect, care va cuceri inimile tuturor membrilor familiei.
In reteta sa nu vom gasi gluten si nici ingrediente artificiale, ci doar cateva ingrediente. Gustul si aroma irezistibile ale vaniliei sunt rezultatul adaugarii de vanilie bourbon, organica, aceasta facand ca acest produs sa fie potrivit pentru cei mici.
Amestecul de budinca de vanilie este neindulcit, oferindu-ti posibilitatea sa alegi ce indulcitor doresti. Sugestiile noastre includ sirop de agave, zahar de cocos, eritritol, zahar muscovado, pudra de curmale si multe altele."

Ingrediente: amidon din porumb*, vanilie Bourbon pudra* 1%, sare.
*din agricultura ecologica

Mod de preparare o portie:
-avem nevoie de 10g de pudra de budinca, 100ml sau 150ml de lichid (in functie de textura lichidului, daca de exemplu e un lapte vegetal mai gros se va pune 100ml), si optional un indulcitor la alegere (recomandam miere sau zahar de cocos).
Se pune 20ml de lichid intr-un bol si se amesteca pudra de budinca pana se omogenizeaza bine. Restul lichidului se pune la foc impreuna cu indulcitorul ales, si se amesteca pana se dizolva indulcitorul. Adaugati acum amestecul realizat inainte (20ml lichid plus pudra de budinca), si amestecati la foc mic pana compozitia se ingroasa. Lasati compozitia sa se raceasca inainte de consum. Pofta buna!

Poate contine urme de nuci si soia.

Valori nutritionale / 100 g:
Energie 1443kJ/340kcal
Grasimi 0.5 g din care saturate 0.4 g
Carbohidrati  83 g din care zaharuri  1.7 g
Fibre  1.9 g
Proteine  0.2 g
Sare  0.82 g

Produs certificat ecologic

150g


Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017