supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Misavan Servetele Cutie Green 2str., 150 buc/Cutie


Misavan Servetele Cutie Green 2str., 150 buc/Cutie


Comanda instant Misavan Servetele Cutie Green 2str., 150 buc/Cutie

Misavan Servetele Cutie Green 2str., 150 buc/Cutie
Misavan Servetele Albe Green, in 2 straturi, ambalate in cutie de tip pop-up. Ideale pentru a fi folosite la birou, in masina sau acasa.

Servetelele sunt realizate din celuloza in 2 straturi.

Au o putere mare de absorbtie, fiind foarte rezistente, nu se destrama si nu se rup.

Servetelele sunt albe si nu sunt parfumate, adecvate pentru diverse momente si evenimente. Datorita ambalajului, servetelele pot fi folosite cu incredere in orice locatie - in bucatarie, la baie, in camera, la birou, in masina, in localuri, la gratar, picnic etc.. Folosite in cutie de tip pop-up, servetelele permit o utilizare igienica si in conditii de siguranta.

Cutia are un design placut, modern, atractiv, fiind foarte usor de folosit.

Dimensiune foaie: 21x19 cm
Numar bucati/cutie: 150 bucati Nr. straturi: 2
G/m2/strat:14,5
Material: 100% celuloză

Ambalare Servetele Cutie: 150 buc/set

Supermarket Pentru Tine SRL nu garanteaza pentru corectitudinea descrierii produselor din site, aceasta descriere nu inlocuieste eticheta produsului. Fotografiile si descrierea produselor sunt cu caracter informativ si pot aparea diferente fata de realitate, incercam in permanenta sa imbunatatim si sa actualizam informatiile din site, dar exista posibilitatea sa apara erori independent de vointa noastra.Consumatorul trebuie sa verifice eticheta produsului inainte de consum, Supermarket Pentru ine SRL nu va fi responsabila pentru corectitudinea descrierii produselor. Multumim pentru intelegere!

 

 
 
 
 
Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017