supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Maioneza fara ou eco 230g BIONA


Maioneza fara ou eco 230g BIONA


Comanda instant Maioneza fara ou eco 230g BIONA

Maioneza fara ou eco 230g BIONA

Maioneza fara ou bio 230g

-vegan-

Maioneza fara ou bio Biona este o alternativa delicioasa, fara lactoza si fara ou, la maioneza tradi?ionala. Folosind un amestec unic de ingrediente organice certificate, fara soia, am creat un gust si o textura care ar rivaliza cu orice maioneza clasica. Nu folosim grasime de palmier sau emulgatori, ci doar ingrediente de inalta calitate provenite din surse etice pentru a ne asigura caa veti culege beneficiile. Asezonata cu seminte de mustar, piper alb, fenicul si coriandru, aceasta Maioneza fara ou bio Biona rafinata, cu gust proaspat, va multumi pe toata lumea. Utilizati in loc de maioneza obisnuita in salate, sandvisuri, burgeri vegetali, ca dressing pentru chipsuri. Maioneza fara ou bio Biona este potrivita pentru vegani. Dupa deschidere, a se tine in frigider si a se consuma in decurs de 3 saptamani.

O maioneza din ulei de floarea soarelui, ulei de rapita si ulei de masline.

Ingrediente: ulei de floarea soarelui*, otet*, ulei de rapita*, sirop de glucoza*, ulei de masline*, amidon din orez*, sare de mare, ceapa pudra*, seminte de MUSTAR* (galbene), otet de mere*, Citric Acid, guma de xanthan, sirop de agave*, piper alb*, fenicul*, coriandru*

*din agricultura ecologica

Alergeni: vezi ingrediente cu majuscule. Nu contine oua sau soia. 

Valori nutritionale / 100 g:
Energie 2136kJ/510kcal
Grasimi  52.1 g din care saturate 5.5 g
Carbohidrati  9.6 g din care zaharuri  5.5 g
Fibre  0.5 g
Proteine  0.4 g
Sare  1.12 g

Produs certificat ecologic, ambalat in borcan. Capacul nu contine BPA.

Agricultura non-UE

230g

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017