supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Inlocuitor vegan pentru oua, bio, 40g, Nat-ali


Inlocuitor vegan pentru oua, bio, 40g, Nat-ali


Comanda instant Inlocuitor vegan pentru oua, bio, 40g, Nat-ali

Inlocuitor vegan pentru oua, bio, 40g, Nat-ali

Inlocuitor vegan pentru oua, bio, 40g, Nat-ali

Preparat de legume praf care inlocuieste functionalitatea intregului ou in retete dulci (tarte, clatite etc.) sau retete sarate. Nu este potrivit pentru a face omlete.

Acest plic contine o alternativa pentru echivalentul a aproximativ 4 oua intregi.

Pentru a inlocui 1 ou intreg: 10 g de pulbere pentru 40 ml de apa

Ingrediente: Faina de LUPIN*, amidon de fasole*, agen?i de cre?tere: bicarbonat de sodiu, acid tartric.
*din agricultura ecologica

Mod de preparare: 
Ingrediente de adaugat: 40 ml apa

Se amesteca pulberea cu apa. Adaugati celelalte ingrediente lichide in reteta si amestecati pentru a obtine un amestec spumos. Adaugati ingredientele uscate din reteta si amestecati pana obtineti un amestec omogen. Uneori este necesar sa mariti timpul de gatire al retetelor, aveti grija la gatit!

SFAT: pentru o textura mai moale, inlocuiti apa cu apa minerala.

40g (continutul unui plic) = 4 oua intregi

Valori nutritionale per 100g:
Energie: 1267 kj / 304 kcal
Grasimi: 9.5g din care saturate 1.2g
Carbohidrati: 8.6g din care zaharuri 7.6g
Proteine: 35g
Saruri: 2.2g

Alergeni: Vezi ingredientele cu majuscule. Poate contine urme de gluten, soia.

Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei, in loc uscat.

Produs certificat ecologic.

Gramaj: 40g

Produs in Franta

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017