supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Hrană Uscată Pentru Pisici Perfect Fit Junior 750g


Hrană Uscată Pentru Pisici Perfect Fit Junior 750g


Comanda instant Hrană Uscată Pentru Pisici Perfect Fit Junior 750g

Hrană Uscată Pentru Pisici Perfect Fit Junior 750g
Perfect Fit junior ‹1 - bogat în pui
Hrană uscată completă pentru puii de pisică
Dezvoltată cu veterinarii și nutritoniști specializați in hrana animalelor de companie, fiecare rețetă delicioasă conține formula sa unică Total 5, care oferă pisicii dvs. nutriția completă de care are nevoie.Și, pentru a=i hrăni spiritul tânăr pe parcursul întregii vieți, fiecare rețetă gustoasă oferă trei beneficii suplimentare pentru starea ei de sănătate, fiind personalizată in mod specific în funție de vârsta sau stilul ei de viață.
 Bogată în proteine de înaltă calitate care contribuie la dezvoltarea sănătoasa a puiului de pisică.
Nivel echilibrat de calciu și fosfor pentru o dezvoltare sănătoasă a oaselor.
Ajută la dezvoltarea vederii și a creierului datorită aportului de DHA din surse naturale, acesta găsindu-se, de asemenea, și în laptele matern.
  1. Sistem natural de protecție. Cu taurina și niveluri sporite de vitamina E, cu adaos de vitamina C și antioxidanți care ajută la păstrarea unui sistem natural de protecție puternic. 
  2. Sănătatea tractului urinar. Conține o combinație echilibrată de minerale pentru susținerea sănătații tractului urinar inferior.
  3. Digestie sănătoasă. Conține proteine de înaltă calitate și fibre pentru o digestie ușoară.
  4. Greutate și condiție fizică optime. O combinație între un nivel ridicat de proteine și o rezervă ideală de energie ajută la o gestionare optimă a greutății și a sănatății organismului.
  5. Blană și piele sănătoasă. Conține biotină, zinc și ule de floarea soarelui, surse naturale de acizi grași Omega 6, pentru menținerea pielii și a blănii sănătoase.
 Fără coloranți artificiali adăugați.

 
 
 
Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017