supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Gel de dus pudra cu eucalipt bio 250g refill Eliah Sahil


Gel de dus pudra cu eucalipt bio 250g refill Eliah Sahil


Comanda instant Gel de dus pudra cu eucalipt bio 250g refill Eliah Sahil

Gel de dus pudra cu eucalipt bio 250g refill Eliah Sahil

Gel de dus pudra cu eucalipt bio 250g refill Eliah Sahil

-revitalizeaza si improspateaza - pentru pielea normala

Organic. Vegan. Zero waste.  Ambalaj compostabil.

Produsele de ingrijire personala Eliah Sahil sunt special concepute pentru a fi 100% naturale, organice, prietenoase cu pielea si parul, si sustenabile pentru mediu. Toate produsele sunt 100% refolosibile sau compostabile, fiind astfel zero waste. Flacoanele mici pot fi re-umplute, toate produsele avand si varianta de refill.

Aceasta pudra de dus certificata organic cu eucalipt reimprospateaza si revigoreaza. Extractul derivat din cojile de nuci de sapun, saponinele din sapunarita si argila curata delicat pielea fara a utiliza agenti tensioactivi iritanti. Formula de ingrijire pe baza de plante asigura o senzatie placuta pe piele care persista dupa dus. Aceasta pudra de dus usor spumanta cu parfum natural de eucalipt improspateaza si revigoreaza. Cel mai cool mod de a face dus!

Mod de folosire: Presarati in palma pudra, si aplicati pe pielea umeda, apoi spalati ca de obicei pielea. Limpeziti cu apa curata. Dupa dus, puteti da cu un ulei de corp natural din gama Eliah Sahil.

Ingrediente INCI: Solum Fullonum** (Argila Healing Earth), Acacia Concinna Fruit Powder* (Shikakai), Sapindus Mukorossi Shell Powder* (Nuci de sapun), Emblica Officinalis Fruit Powder* (Amla), Fuller’s Earth** (Argila), Terminalia Bellirica Fruit Powder* (Bibhitaki), Terminalia Chebula Fruit Powder* (Haritaki), Aloe Barbadensis Leaf Juice* (Aloe Vera), Cyamopsis Tetragonoloba Gum** (Guar Gum), Xanthan Gum**, Eucalyptus Globulus Leaf Oil* (Eucalipt), Saponaria Officinalis Root Powder** (Sapunarita), Limonene***

*din culturi ecologice, **natural, *** din uleiuri esentiale

Produsul nu contine: surfactanti, sulfati, alcool, parabeni, parafina, ulei de palmier, conservanti, parfum artificial, silicon, gluten, microplastic. Nu este testat pe animale.

Fabricat in Austria

Gramaj: 250g

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017