supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Fares Ceai de Tei, 20 plicuri


Fares Ceai de Tei, 20 plicuri


Comanda instant Fares Ceai de Tei, 20 plicuri

Fares Ceai de Tei, 20 plicuri
20 plicuri ceai de Tei ( flori de Tei - Tiliae flos)
 
"Teiul are o istorie legendara bogata , autori vechi ca Teophrast, Pliniu sau Galeniu remarcand proprietatile sale medicinale, mai ales in ce priveste coaja sa si frunzele; florile au inceput sa fie intrebuintate abia din Evul Mediu, iar astazi infuzia de tei este una dintre cele mai populare bauturi de la noi."
"Frunzele, florile si mugurii sunt utili, iar proprietatile lor pot fi considerate ca stimulente, emoliente, tonice si calmante. In general este preferata infuzia, care poate fi data pentru a inlatura iritatiile si oboseala pentru a aduce tihna si somnul." King's American Dispensatory, 1905
 

Supermarket Pentru Tine SRL nu garanteaza pentru corectitudinea descrierii produselor din site, aceasta descriere nu inlocuieste eticheta produsului. Fotografiile si descrierea produselor sunt cu caracter informativ si pot aparea diferente fata de realitate, incercam in permanenta sa imbunatatim si sa actualizam informatiile din site, dar exista posibilitatea sa apara erori independent de vointa noastra. Consumatorul trebuie sa verifice eticheta produsului inainte de consum, Supermarket Pentru ine SRL nu va fi responsabila pentru corectitudinea descrierii produselor. Multumim pentru intelegere!




 
Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017