supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Faina de hrisca fara gluten bio 500g Marchesato


Faina de hrisca fara gluten bio 500g Marchesato


Comanda instant Faina de hrisca fara gluten bio 500g Marchesato

Faina de hrisca fara gluten bio 500g Marchesato

Faina de hrisca fara gluten bio 500g Marchesato

-fara gluten-

Faina de hrisca este un produs cu o aroma plina, capabil sa dea caracter oricarei retete. Culoarea sa mai inchisa reprezinta pe deplin rusticitatea acestui ingredient incredibil. Pe langa retetele traditionale regionale precum pizzoccheri, sciatt si mamaliga, poate fi folosit pentru a pregati deserturi si produse pentru micul dejun gustoase si hranitoare, perfecte pentru a incepe ziua in cel mai bun mod posibil. In mod natural fara gluten, faina de hrisca este potrivita pentru prepararea alimentelor care sunt bune pentru sanatatea ta. Nu o folositi doar pentru a pregati preparate pentru cei care au intoleranta la gluten, incercati-o si in retete pentru intreaga familie, ii veti cuceri cu o aroma noua si irezistibila, in certitudinea de a le oferi preparate sanatoase si autentice.

Faina de hrisca este un produs capabil sa ofere un sentiment ridicat de satietate. Faina de hrisca este bogata in proteine ??si vitamine.

Sugestii de preparare: cu faina de hrisca puteti pregati crêpe savuroase si gustoase, daca adaugati sare si piper in aluat, veti obtine clatite de hrisca, varianta speciala tipica Marii Britanii. Pentru umplutura va puteti rasfata: de ce sa nu o incercati cu ciuperci si bechamel, cu branza roquefort si nuci sau somon afumat si branza proaspata tartinabila. Faina de hrisca este ideala si pentru prepararea deserturilor. A face biscuiti gustosi si autentici este foarte simplu, asa ca puteti evita sa cumparati biscuiti industriali bogati in conservanti.

Ingrediente: faina de hrisca* 100%
*din agricultura ecologica

Valori nutritionale/100g:
Energie: 1548kj/ 366 Kcal
Grasimi: 3.46g din care saturate 0.7g
Carbohidrati: 72g din care zaharuri 0.4g
Fibre: 3.5g
Proteine: 10g
Saruri: 0.01g

Agricultura UE.

500g

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017