supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Extract pur de cafea 50ml Cloud Nine Factory


Extract pur de cafea 50ml Cloud Nine Factory


Comanda instant Extract pur de cafea 50ml Cloud Nine Factory

Extract pur de cafea 50ml Cloud Nine Factory

Extract pur de cafea 50ml Cloud Nine Factory

-natural, fabricat in Romania-

Condiment alimentar de calitate superioara, 100% natural, folosit pentru aromatizarea deserturilor, a prajiturilor sau a bauturilor. Extractul Pur de Cafea este obtinut prin extractie la rece a componentelor aromatice prezente în boabe de cafea de cea mai buna calitate. Aroma extractului este foarte intensa, identica cu cea a unui espresso de buna calitate. Extractul este concentrat, cu culoare si aroma specifica de cafea. Poate prezenta sediment de la boabele de cafea.

Ingrediente: extract din boabe de cafea proaspat prajite (Coffea arabica), alcool (min. 35%), apa.

Sugestie de folosire: Poate fi adaugat ca atare sau gatit în retete de înghetata, torturi, prajituri sau oriunde se doreste obtinerea aromei irezistibile de cafea espresso. Recomandarea noastra de folosire este de o lingura de extract la fiecare 500 gr. de compozitie, dar nu este o problema sa fie folosit mai mult extract daca se urmareste obtinerea unei arome mai puternice.

Pastrati in loc ferit de lumina directa a soarelui si de caldura. A nu se refrigera.

50ml

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017