supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Domeniile Recas Roze 0,75ml, Vin Roze Demisec, Alc. 12,5%


Domeniile Recas Roze 0,75ml, Vin Roze Demisec, Alc. 12,5%


Comanda instant Domeniile Recas Roze 0,75ml, Vin Roze Demisec, Alc. 12,5%

Domeniile Recas Roze 0,75ml, Vin Roze Demisec, Alc. 12,5%
Cramele Recas reprezinta cu cinste Domeniile viticole din Banat, atestate documentar inca din anul 1447. Acest vin rose demisec ofera degustatorului un portret aromatic si gustativ plin de savoare si prospetime, care reflecta in detaliu fruntea vinului romanesc.
Vin cu denumire de origine protejata Recas.
 
 

Supermarket Pentru Tine SRL nu garanteaza pentru corectitudinea descrierii produselor din site, aceasta descriere nu inlocuieste eticheta produsului. Fotografiile si descrierea produselor sunt cu caracter informativ si pot aparea diferente fata de realitate, incercam in permanenta sa imbunatatim si sa actualizam informatiile din site, dar exista posibilitatea sa apara erori independent de vointa noastra.Consumatorul trebuie sa verifice eticheta produsului inainte de consum, Supermarket Pentru ine SRL nu va fi responsabila pentru corectitudinea descrierii produselor. Multumim pentru intelegere!

 


 
Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017