supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

DIY Jucarie Solara Robotel


DIY Jucarie Solara Robotel


Comanda instant DIY Jucarie Solara Robotel

DIY Jucarie Solara Robotel
Robotelul solar este o jucarie creativa pentru micutii mesteri, alimentata de o celula solara care ii invata pe copii despre utilizarea energiei solare. Este foarte distractiv si ii ajuta pe copii sa invete cum energia solara este alimentata de propulsia electrica. Setul le permite copiilor sa invete si sa se distreze in acelasi timp, ceea ce reprezinta un mod minunat si natural de a explora lumea. Le permite sa petreaca timpul intr-un mod creativ si le ofere distractie in timpul careia copilul afla despre energia alternativa.
Robotelul solar este o jucarie educativa utila pentru a imbunatatii dezvoltarea intelectuala a copiilor, cultivarea interesului si capacitatea de interactiune. Ajuta la imbunatatirea coordonarii mainilor si creierul copiilor.
 
Jucaria este alimentata de celule solare, un mod ecologic si productiv (nu sunt necesare baterii clasice).
Fabricat din material lemnos de inalta calitate , ecologic si netoxic, sigur pentru copii. Marginea lustruita neteda, nu este ascutita si nu dauneaza mainilor copilului.
 
Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017