supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Detergent pentru scos pete spray ecologic 1L, Biolu


Detergent pentru scos pete spray ecologic 1L, Biolu


Comanda instant Detergent pentru scos pete spray ecologic 1L, Biolu

Detergent pentru scos pete spray ecologic 1L, Biolu

Detergent pentru scos pete spray ecologic 1L, Biolu

Aditiv natural pentru rufe cu actiune puternica de indepartare a petelor. Patrunde in tesaturi dizolvand petele deja reci. Elimina chiar si cele mai dure pete precum iarba, sos, cafea, fructe, vin, ulei, respectand tesaturile si culorile. Poate fi pulverizat direct pe pata ca pre-tratament inainte de spalarea normala sau adaugat direct la detergentul din masina de spalat.

Datorita formulei sale bogate in agenti de curatare, elimina eficient mirosurile neplacute si transpiratia, revigorand albul si culorile.

Produs sigur pentru piele sau formulat pentru a minimiza aparitia reactiilor alergice. 

Activ deja la rece. Spalatul rufelor este una dintre cele mai consumatoare de energie treburile casnice. Respectati mediul inconjurator si alegeti spalarile la rece pentru a economisi energie si pentru a va face hainele sa reziste mai mult. Produsul nostru va ofera performante ridicate chiar si la temperaturi scazute si reci.

Ingrediente active: amestec de  surfactanti concentrati combinati cu enzime naturale cu performanta ridicata pe o gama larga de pete zilnice pentru o actiune puternica de curatare si indepartare a petelor, respectand in acelasi timp fibrele, culoarea si albul.

Enzimele noastre: sunt obtinute prin biofermentare. Folosim microorganisme nemodificate genetic, precum ciupercile si bacteriile, plasate intr-un bioreactor bogat in oxigen si nutrienti obtinuti din deseurile vegetale; microorganismele produc in mod natural enzimele, care sunt izolate si utilizate in produs.

Mod de utilizare:
Ca pre-tratament: pulverizati direct pe pete. Frecati si lasati cateva minute, dupa care continuati spalarea normala.
Ca adistiv in masina de spalat rufe: adaugati 40ml de detergent pentru pete la o spalare. 
A nu se folosi la lana si matase!

Ingrediente INCI: Aqua, Potassium cocoate, Sodium coco-sulfate, Coco-glucoside, Cocamidopropyl betaine, Alcohol denat., Citrus aurantium dulcis (Orange) peel oil*, Protease, Amylase, Tetrasodium glutamate diacetate, Sodium chloride.

Certificari:

Produs in Italia

1 L

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017