supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Detergent bio pentru vase - portocale rosii si rozmarin - 510ml Planet Pure


Detergent bio pentru vase - portocale rosii si rozmarin - 510ml Planet Pure


Comanda instant Detergent bio pentru vase - portocale rosii si rozmarin - 510ml Planet Pure

Detergent bio pentru vase - portocale rosii si rozmarin - 510ml Planet Pure

Detergent bio pentru vase - portocale rosii si rozmarin - 510ml Planet Pure

Produsele si detergentii Planet Pure sunt certificati de Austria Bio Garantie, fiind naturali, prietenosi cu hainele, cu pielea si cu mediul inconjurator. Ingredientele sunt derivate din plante, fiind vegane.

Detergent pentru spalarea manuala a vaselor. Dizolva grasimile, indeparteaza murdaria, lansand vasele curate si protejand in acelasi timp pielea si mediul inconjurator.

Mod de folosire: aplicati o cantitate mica de detergent pe buretele de spalat. Ajustati cantitatea de detergent in functie de rezistenta petelor. Se poate folosi si diluat.

Ingrediente: 15-30% surfactanti nonionici (extract din nuci de sapun*, extract de sapunarita*, extract din seminte de camelie* decyl glucoside**, xylose**), glucose**, acid din seminte de rapita**, guma de guar*, * ethanol, acid citric**, parfum (ulei esential de portocala rosie*, ulei esential de rozmarin*, p-anisic acid **), conservant (potassium sorbate), limonene***
*ecologic, **natural, ***din uleiuri esentiale pure

Fabricat in Austria

Ambalaj din plastic ecologic, fabricat din resturile de trestie ramase in urma procesarii zaharului din trestie.

510 ml

***Produs importat si distribuit in Romania de Bio Holistic Oradea, importator si distribuitor de produse bio, raw, vegane. Va rugam sa va creati un cont pentru acces la preturi si comenzi, sau sa ne contactati pentru a va trimite oferta noastra comerciala. Va multumim!
Produse bio

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017