supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Crema de zi Majestic Cream, 50ml, Wooden Spoon


Crema de zi Majestic Cream, 50ml, Wooden Spoon


Comanda instant Crema de zi Majestic Cream, 50ml, Wooden Spoon

Crema de zi Majestic Cream, 50ml, Wooden Spoon

Crema de zi Majestic Cream

Produsele cosmetice Wooden Spoon sunt create in sinergie cu natura. Ingredientele nu sunt doar bio, ci au fost atent selectionate si testate timp de mai multi ani. Compozitia produsului nu este diluata, si folosim ca si ingrediente active unturi si uleiuri bio recunoscute pentru calitatile lor cosmetice exceptionale. Produse cosmetice Wooden Spoon nu contin apa, derivate din petrol, substante chimice si conservanti.

Crema de zi intineritoare Majestic este aici pentru a-ti usura pielea cu dragoste! Crema combina extracte de plante 100% naturale si ingrediente active puternice cu un efect benefic dovedit asupra pielii, care o pregatesc pentru provocarile zilnice ale mediului urban. Textura fina si usoara a cremei aduce o senzatie instantanee de catifelare si mentine pielea hranita pe tot parcursul zilei. Potrivit pentru utilizare zilnica pe toate tipurile de piele.

Extractul de Salicornia a fost premiat pentru inovatie datorita proprietatilor sale de hidratare exceptionale. Conform testelor de laborator, adaugat ingrijirii cosmetice, mareste hidratarea pielii de pana la 60 de ori*.

*dovedit prin teste de laborator

Alga Chlorella Vulgaris creste in ape limpezi si se crede ca are mai mult de 2,5 miliarde de ani. Extractul unic este unul dintre cele mai pretioase ingrediente moderne din lumea cosmetica, datorita proprietatilor sale de a proteja pielea de poluarea si stresul urban cotidian.

Picaturile de cristal din arborii de mastic mediteranean au fost descoperite in secolul al IV-lea si au fost o parte integranta a ritualurilor conducatorilor. Arborii de mastic sunt adunati la rasaritul soarelui, in sudul cald al Mediteranei. Actiunea acestui extract natural nepretuit trezeste proteinele tineretii (Foxo & Klotho) si netezeste ridurile fine si profunde.

Produsul este fabricat numai din ingrediente naturale si certificate organice de inalta calitate. Este in conformitate cu cele mai recente cerinte UE si are o evaluare profesionala externa a sigurantei si eficacitatii.

Ingrediente: Aqua, Octyldodecyl Olivate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Glycerin, Almond/Borage/Linseed/Olive Acids/Glycerides, Tocopherol,  Helianthus Annuus (Floarea Soarelui) Seed Oil, Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Adansonia Digitata (Baobab) Seed Oil*, Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil*, Hippophae Rhamnoides (Catina Alba) Fruit Oil*, Avena Sativa (Ovaz) Kernel Oil*,  Salicornia Herbacea (Salicornie) Extract, Pistacia Lentiscus (Mastic) Gum, Chlorella Vulgaris Extract,  Rosmarinus Officinalis (Rozmarin) Leaf Extract, Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract, Santalum Spicata Wood Oil*, Helichrysum Italicum Flower Oil*, Lactic Acid, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Sodium Phytate, Farnesol

*Ingredient din agricultura ecologica

Nu contine substante chimice, produse petroliere, conservanti, OMG-uri si ingrediente sintetice.

Mod de utilizareCrema este potrivita pentru utilizare zilnica. Aplicati o cantitate mica de crema pe pielea bine curatata si frecati cu miscari circulare usoare. Acordati o atentie deosebita gatului si pieptului. Utilizati cat este necesar pentru a calma uscarea si a hrani pielea.

Atentionari: Evitati contactul cu ochii. A nu se utiliza in caz de alergii. A nu se lasa la indemana copiilor.

50ml

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017