supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Crema de zi Hydration Cream, 50ml, Wooden Spoon


Crema de zi Hydration Cream, 50ml, Wooden Spoon


Comanda instant Crema de zi Hydration Cream, 50ml, Wooden Spoon

Crema de zi Hydration Cream, 50ml, Wooden Spoon

Crema de zi Hydration Cream

Produsele cosmetice Wooden Spoon sunt create in sinergie cu natura. Ingredientele nu sunt doar bio, ci au fost atent selectionate si testate timp de mai multi ani. Compozitia produsului nu este diluata, si folosim ca si ingrediente active unturi si uleiuri bio recunoscute pentru calitatile lor cosmetice exceptionale. Produse cosmetice Wooden Spoon nu contin apa, derivate din petrol, substante chimice si conservanti.

Rasfatati-va pielea cu aceasta crema de zi usoara Hydration Cream! Imbogatita cu uleiuri bio-activate, extract de salicornia si ulei esential de lemn de santal, aceasta crema de zi pentru fata este formulata pentru a preveni deshidratarea si pentru a raspunde nevoilor tenului normal pana la gras. Ingredientele naturale de inalta calitate din crema de zi Hydration redau vitalitatea si ofera pielii o stralucire naturala. Ingredientul activ foarte concentrat – extract de Salicornia, asigura hidratare instantanee in primele 2 ore dupa aplicare. Potrivit pentru uz zilnic.

Planta Salicornia creste pe tarmurile Mediteranei si Oceanului Atlantic si cele mai valoroase calitati ale sale sunt extrase prin extractia cu CO2. Proprietatile sale de hidratare dovedite in testele de laborator se datoreaza capacitatii exceptionale a plantei de a se adapta la medii foarte saline, astfel se protejeaza impotriva uscarii pielii. Uleiul Solyanka intensifica actiunea Aquaporin 8 (AQP8) – precursorul sintezei factorilor de hidratare in piele. Uleiul intareste bariera lipidica, oferind o hidratare puternica la toate nivelurile. Extractul de saramura primeste un premiu pentru inovatie pentru proprietatile sale exceptionale de hidratare. Adaugata la ingrijirea cosmetica, creste hidratarea pielii de pana la 60 de ori*.

*In decurs de o luna de utilizare zilnica, dovedit in teste de laborator.

Nu contine substante chimice, produse petroliere, conservanti, OMG-uri si ingrediente sintetice.

Ingrediente: Aqua, Octyldodecyl Olivate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Glycerin, Almond/Borage/Linseed/Olive Acids/Glycerides, Tocopherol,  Helianthus Annuus (Floarea Soarelui) Seed Oil, Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Simmondsia chinensis (Jojoba) seed oil*, Avena sativa (Ovaz) kernel oil*, Olea Europaea (Masline) Fruit Oil, Olea Europaea (Masline) Leaf Extract, Olea Europaea (Masline) Fruit Extract, Salicornia herbacea extract, Matricaria Recutita (Musetel german) Flower Oil*, Santalum Spicata (Lemn de Santal) Wood Oil*, Trigonella Foenum-Graecum (Schinduf) Seed Extract, Lactic acid, Acacia Senegal Gum, Xanthan (Xantan) Gum, Sodium Phytate, Farnesol

*Ingredient din agricultura ecologica

Nu contine substante chimice, produse petroliere, conservanti, OMG-uri si ingrediente sintetice.

Mod de utilizareCrema este potrivita pentru utilizare zilnica. Aplicati o cantitate mica de crema pe pielea bine curatata si frecati cu miscari circulare usoare. Acordati o atentie deosebita gatului si pieptului. Utilizati cat este necesar pentru a calma uscarea si a hrani pielea.

Atentionari: Evitati contactul cu ochii. A nu se utiliza in caz de alergii. A nu se lasa la indemana copiilor.

50ml

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017