supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Conuri parfumate naturale - santal, indiene, 12 buc., Aromandise


Conuri parfumate naturale - santal, indiene, 12 buc., Aromandise


Comanda instant Conuri parfumate naturale - santal, indiene, 12 buc., Aromandise

Conuri parfumate naturale - santal, indiene, 12 buc., Aromandise

Conuri parfumate naturale - santal, indiene, 12 buc., Aromandise

-cu suport inclus-
 
12 conuri x 20 minute.

Conurile  din lemn de santal promoveaza relaxarea. Forta lemnului si moliciunea chihlimbarului combinate într-un singur ingredient. Bogatia calda si linistitoare a lemnului de santal alb indian îl face unul dintre marii clasici ai aromelor.

Parfum lemnos si oriental

 Ideal pentru: dormitor, living sau birou

Aromele indiene de înalta traditie sunt 100% naturale si urmeaza tehnici traditionale din Eterna India pentru a oferi palete aromatice exceptionale.

O gama de arome traditionala fabricata în cadrul comertului echitabil de partenerul nostru din India de Sud, membru IFAT. 

Sfaturi de utilizare:

Puneti conul la o anumita distanta de pat într-un suport adecvat inclus in pachet, pe o suprafata unde nu exista riscul de a lua foc. Practicati o activitate calmanta (citit etc.). Moleculele aromatice vor avea efect treptat.

Mai multe despre ingrediente:

Lemnul de santal indian este cel mai faimos pentru parfumul sau. În aceasta reteta se folosesc pulberea de lemn si uleiul esential extras cu abur. Lemnul de santal Santalum spicatum este o resursa cu arome foarte apropiate de lemnul de santal indian folosit in mod traditional. 

Efecte:

Relaxant, reconfortant, cald si senzual. Lemnul de santal calmeaza corpul si mintea. Efectele sale au facut obiectul a numeroase studii care au confirmat aceasta reputatie veche de secole (undele cerebrale alfa masurate prin encefalograma: indica o stare profunda de relaxare). Prin urmare, aceasta tamâie este indicata în mod special pentru a promova somnul si adormirea.

Istoria acestei arome:

Aceasta este o aroma facuta manual folosind tehnica traditionala a Indiei de Sud.  

Ingrediente: Pulbere de lemn, rasina, ulei esential de lemn de santal alb indian. 

Aroma 100% naturala si etichetata ICEA. 

100% dintre ingrediente sunt de origine naturala

Ce garanteaza logo-ul ICEA: Un organism de certificare independent care controleaza naturaletea produselor, ICEA este unul dintre cei doi lideri în certificarea ecologica si naturala din Italia.

ICEA controleaza, prin inspectii si analize periodice, originea naturala a ingredientelor si absenta moleculelor sintetice din produsele finite.

Mostre din fiecare produs comercializat care poarta aceste sigle sunt prelevate în fiecare an de catre aceasta organizatie si sunt analizate în laborator prin cromatografie.

Daca produsele sintetice sunt identificate chiar si în proportie foarte mica (poluarea ingredientelor sau a lantului de productie), produsul este refuzat.

O cutie contine 12 conuri. Un con aprins dureaza aproximativ 20 de minute.

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017