supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Chili sin carne vegan cu fasole rosie si legume, bio, 320g, Lotao


Chili sin carne vegan cu fasole rosie si legume, bio, 320g, Lotao


Comanda instant Chili sin carne vegan cu fasole rosie si legume, bio, 320g, Lotao

Chili sin carne vegan cu fasole rosie si legume, bio, 320g, Lotao

Chili sin carne vegan cu fasole rosie si legume, bio, 320g, Lotao

Veggie Chili sin Carne aduce aromele Mexicului direct in bucataria dvs. - o masa rapida si copioasa, care va va ispiti papilele gustative. Chili sin carne vegan are in compozitie fasole rosie impreuna cu o alternatica vegana a carnii tocate din legume. Deliciosul chili organic vegan LOTAO este imbogatit cu legume suplimentare si ingrediente valoroase. Desigur, fara conservanti. Cele mai fine condimente, combinate cu rosii coapte la soare, fasole crocanta si alternativa vegana a carnii tocate, completeaza acest fel de mancare rapid intr-o delicatesa organica picanta. Potrivit nu doar pentru vegani, ci si pentru flexitarieni si pentru oricine doreste sa-si reduca consumul de carne. Fara potentiatorii de aroma, colorantii si conservantii! 

- 100% ORGANIC :doar ingrediente organice si complet fara aditivii sau conservantii
- 100% vegan: condimentat pentru a va bucura deplin
- Pregatire rapida: gata de mancat in 3-10 minute
- Continut ridicat de proteine si sursa de fibre
- Savurati simplu sau suplimentat cu garnituri precum orez si paine

Ingrediente: Apa, rosii* tocate 29%, fasole rosie Haricot* 15%, porumb* 9%, pasta de rosii* dublu concentrat, granule din Jackfruit si proteina de mazare* 3% (pudra de proteina de mazare*, pudra de Jackfruit*), ceapa prajita* (ceapa* 88%, ulei de floarea soarelui*), sare de mare, condimente* 0.9% (praf de boia* iute 0,4%, pudra de boia * nepicanta, busuioc*, oregano*, maghiran*, piper*), ulei de rapita*, zahar din trestie*.
*din agricultura ecologica

Mod de preparare: Incalziti continutul pachetului intr-o oala la foc mediu. Adaugati putina apa daca este necesar. Pentru prepararea la cuptorul cu microunde: deschideti partea de sus a pungii si incalziti-o in cuptorul cu microunde timp de 3 minute la 750 de wati sau incalziti punga inchisa intr-o baie de apa fierbinte timp de 10 minute.

Valori nutritionale in medie per 100g:
Energie: 315kj / 75 kcal
Grasimi: 1.6g din care saturate 0.2g
Carbohidrati: 9.4g din care zaharuri 4.6g
Fibre: 2.8g
Proteine: 4.3g
Saruri: 1.04g

Conditii de pastrare: A se pastra la loc uscat, ferit de caldura. Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in maxim 3 zile.

Produs certificat ecologic.

Gramaj: 320g

Fabricat in Lituania

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017