supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Cassia henna neutra, 100g, Isha


Cassia henna neutra, 100g, Isha


Comanda instant Cassia henna neutra, 100g, Isha

Cassia henna neutra, 100g, Isha

Cassia henna neutra, 100g, Isha

Pudra fina de Cassia ISHA® provine din sudul Indiei, renumita pentru calitatea superioara a ierburilor sale. Este un tratament foarte sanatos pentru par.
Exista multe specii de Cassia in natura, unele folosite ca remedii in medicina populara.
Cassia pentru par este pulberea plantei numite Cassia/Senna Obovata sau Senna Italica iar pulberea acesteia este galbena/verde.

Cassia: un remediu pentru restructurarea si regenerarea parului

Se mai numeste si henna neutra : daca este oxidata cu un acid precum otetul sau zeama de lamaie este capabila sa elibereze reflexii aurii pe parul deschis, in timp ce pe cele inchise efectul este foarte minim. Nu lumineaza parul, il reflecta.

Aceasta pudra ofera  vitalitate si putere parului stresat, lipsit de viata. Fata de henna clasica (lawsonia) care se vopseste in rosu, se numeste henna neutra deoarece, spre deosebire de lawsonia, nu are putere de vopsire. Ambele plante au proprietati vindecatoare care fac din Cassia un inlocuitor excelent: restructureaza parul, il intareste, il lustruieste si il descurca. De asemenea, previne matreata si iritatiile si este recomandat pentru parul gras si scalp.

Ingrediente: Cassia Obovata Leaf Powder.

Testat dermatologic pentru pielea sensibila. Testat hipoalergen pentru nichel.

Mod de utilizare: in functie de lungimea parului, turnati intr-un vas de ceramica sau sticla pudra de cassia. Amestecand cu o lingura de lemn, se toarna in vas apa calda la aproximativ 50 de grade, pana se obtine o pasta omogena. Cu ajutorul unei pensule, aplicati pasta obtinuta pe parul curat si umed, in suvite, de la radacina spre varfuri. Adunati parul apoi intr-un prosop sau o boneta/capelina si lasati sa actioneze 2-3 ore. Clatiti apoi parul doar cu apa calduta.

Precautii: produsul este pentru uz extern, in caz de contact cu ochii, clatiti din abundenta cu apa.

Fabricat in Italia. 

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017