supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Carmin Vopsea Verde Pentru Oua, 5g


Carmin Vopsea Verde Pentru Oua, 5g


Comanda instant Carmin Vopsea Verde Pentru Oua, 5g

Carmin Vopsea Verde Pentru Oua, 5g
Vopsea lichida verde pentru 10 oua.
Instructiuni de utilizare:
1. Se spala si se degreseaza ouale cu un detergent de vase apoi se clatesc bine si se fierb la foc mic cu grija, sa nu se sparga. Ouale nu se fierb in vopsea!
2. Intr-un vas de circa 1.5l se toarna cu grija 700ml de apa clocotita.
3. Se taie coltul plicului cu foarfeca, se goleste continutul peste apa fierbinte din vas apoi se amesteca bine. Se adauga 5 linguri de otet 9°. ATENTIE: Daca otetul folosit are concentratie mai mica de 9º mariti cantitatea de otet adaugata.
4. Se scufunda atatea oua fiebinti in solutie de vopsea cat sa fie complet acoperite de lichid. Se lasa 2-4 minute pana se obtine nunata dorita, apoi se scot cu ajutorul unei linguri si se lasa la uscat pe un prosop de hartie. Se repeta operatia cu restul oualor.
 

Supermarket Pentru Tine SRL nu garanteaza pentru corectitudinea descrierii produselor din site, aceasta descriere nu inlocuieste eticheta produsului. Fotografiile si descrierea produselor sunt cu caracter informativ si pot aparea diferente fata de realitate, incercam in permanenta sa imbunatatim si sa actualizam informatiile din site, dar exista posibilitatea sa apara erori independent de vointa noastra.Consumatorul trebuie sa verifice eticheta produsului inainte de consum, Supermarket Pentru ine SRL nu va fi responsabila pentru corectitudinea descrierii produselor. Multumim pentru intelegere!

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017