Bicarbonatul de sodiu face produsele de patiserie mai pufoase, ajutandu-le sa creasca uniform si sa isi mentina o textura moale. De asemenea, este folosit in spalarea si curatarea fructelor si legumelor de murdarie, ceara si pesticide.
Asistent in preparate culinare:
- Pentru a face o omleta pufoasa si frageda - bateti ouale si adaugati un praf de bicarbonat de sodiu, apoi turnati compozitia in tigaie si gatiti.
- Indeparteaza pesticidele, ceara si murdaria din fructe si legume - adaugati 1l de apa intr-un vas, bicarbonat de sodiu si legumele/fructele - asteptati 15-20 de minute, apoi clatiti bine.
- Reduce sau elimina mirosurile alimentare specifice (peste, creveti, miel)
- Pastreaza carnea frageda
- Elimina mirosul neplacut din buretii de bucatarie
- Dezinfecteaza tocatorul de bucatarie
- Poate inlocui praful de copt sau drojdia
Ingrediente: 100% bicarbonat de sodiu
Conditii de pastrare: A se pastra intr-un loc uscat si racoros, intr-un recipient bine inchis.
Tara de origine: Bosnia si Hertegovina, Turcia si UE
Gramaj: 1kg
.