supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Biborteni Aqua Magnezia Carbogazificata 2L SGR


Biborteni Aqua Magnezia Carbogazificata 2L SGR


Comanda instant Biborteni Aqua Magnezia Carbogazificata 2L SGR

Biborteni Aqua Magnezia Carbogazificata 2L SGR
 
 Acest produs se va factura cu garantie SGR in valoare de 0.50 Lei/buc, reprezentand garantia ambalajului returnabil RetuRo.
 
Aqua Magnesia este o apă minerală naturală carbogazificată magneziană, având aproximativ de două ori mai mult magneziu natural decât cantitatea solicitată (50 mg/litru) pentru a intra în acesta categorie specială.

Beneficiile magneziului sunt bine cunoscute:
  •  Asigură buna funcționare a sistemului nervos și este esențial în lupta împotriva stresului și anxietății
  •  Susține sistemul muscular (reglează contracțiile musculare, reduce crampele musculare) și sistemul osos
  •  Este foarte important în menținerea sănătății sistemului cardiovascular (tensiune arterială și ritm cardiac)
  • Ajută la bună funcționare a enzimelor și a sitemului digestiv (previne constipația)
  • Reglează somnul, combate migrenele și susține sănătatea cerebrală, în general
  • Ajută la reglarea nivelului glucozei în sânge și la metabolizarea carbohidraților

În plus, raportul foarte bun dintre calciu și magneziu din apele minerale naturale BIBORȚENI asigura asimilarea celor două minerale esențiale.

Apa minerala Aqua Magnezia are o compoziție minerală remarcabila. Este o apă naturala magneziana si calcică cu o cu o mineralizare totala (reziduu sec) de peste 1700 mg/l și a revenit catre consumatori odată cu repornirea izvorului F9, în anul 2023

2 litri de apa minerala Biborţeni Aqua Magnesia asigura aproximativ 50% din necesarul zilnic de magneziu al unui adult, într-o forma ce permite o foarte buna asimilare. Iar magneziul contribuie la reducerea stresului si anxietății, la funcționarea normala a sistemului nervos, a mușchilor, a inimii si la buna asimilare a calciului si potasiului in organism.  
 

Supermarket Pentru Tine SRL nu garanteaza pentru corectitudinea descrierii produselor din site, aceasta descriere nu inlocuieste eticheta produsului. Fotografiile si descrierea produselor sunt cu caracter informativ si pot aparea diferente fata de realitate, incercam in permanenta sa imbunatatim si sa actualizam informatiile din site, dar exista posibilitatea sa apara erori independent de vointa noastra.Consumatorul trebuie sa verifice eticheta produsului inainte de consum, Supermarket Pentru ine SRL nu va fi responsabila pentru corectitudinea descrierii produselor. Multumim pentru intelegere!

 
 
 
 
Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017