supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Betisoare parfumate naturale ayurvedice, Joy, 16 buc., Aromandise


Betisoare parfumate naturale ayurvedice, Joy, 16 buc., Aromandise


Comanda instant Betisoare parfumate naturale ayurvedice, Joy, 16 buc., Aromandise

Betisoare parfumate naturale ayurvedice, Joy, 16 buc., Aromandise

Betisoare parfumate naturale ayurvedice, Joy, 16 buc., Aromandise


-16 betisoare x 25 minute timp de ardere-

In Ayurveda, aceasta esenta revigoranta (lemn de santal rosu, patchouli, regina noptii) rezoneaza la chakra radacinii (Mulhadara) si corespunde Pamantului.

Aceasta gama ayurvedica 100% naturala a fost conceputa datorita muncii fara compromisuri a celor mai buni specialisti actuali.

Compozitia gamei de betisoare indiene ayurvedice urmeaza tehnicile Ayurveda (medicina traditionala) si intervine asupra celor 7 centri vitali, chakrele.

Istoria acestei esente
Aceste betisoare sunt facute in India, in statul Karnataka, folosind metoda cunoscuta sub numele de „Dry masala bhattis”. Pasta uscata, lipicioasa, este facuta din pudra de lemn de santal alb si arbore de cauciuc si este rulata manual pe un betisor de bambus, apoi lasata sa se usuce natural in aer cald si uscat.

Ingrediente
lemn de santal rosu, patchouli, regina noptii.

Proiect de solidaritate pentru padurile native din Karnataka

Organizatia umanitara Vivekananda Girijana Kalyana Kendra (VGKK), infiintata in 1981 de Dr. H. Sudarshan, este dedicata dezvoltarii unei comunitati de 20.000 de oameni in mediul sau natural al padurilor din regiunea Karnataka. Aceste betisoare si alte produse de la partenerul nostru din Bangalore sunt facute de aceasta comunitate, numita comunitatea tribala Soliga.

Fabricat in India

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017