supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Balsam restructurant, 200ml, Isha


Balsam restructurant, 200ml, Isha


Comanda instant Balsam restructurant, 200ml, Isha

Balsam restructurant, 200ml, Isha

Balsam restructurant, 200ml, Isha

Isha este o gama de ingrijire a corpului naturala, premium, cu ambalaje si produse de o calitate deosebita.  

Balsamul restructurant contine extracte ayurvedice de triphala si ashwagandha, gel de Opuntia ficus-indica, ulei de ricin, fitokeratina.

Balsam restructurant ISHA: un adevarat tratament de frumusete pentru parul fin, uscat si tratat

Este un produs excelent pentru a da volum si stralucire chiar si parului natural cret.

Contine extracte pretioase ayurvedice de Ashwagandha: ginseng indian care imbunatateste circulatia sangelui la nivelul scalpului, ajutand la cresterea parului nou, util si pentru combaterea alopeciei androgenetice prin reducerea caderii parului si ajutand la mentinerea sa mai ferm.

Triphala: o reteta straveche a medicinei ayurvedice, alcatuita din amalaki, haritaki si bibhitaki cu proprietati fortifiante si anti-cadere.

Fitokeratina: sau keratina vegetala este alcatuita din proteine ??de grau, o materie prima cosmetica utila pentru intarirea parului subtire si fragil si pentru hranirea pielii.

Ulei de ricin: un remediu natural capabil sa impiedice caderea parului actionand direct asupra bulbului de par.

Acest balsam este, de asemenea, bogat in substante active hidratante, inclusiv gel de cactus si extract de seminte de in. Datorita acestor produse vei avea un par sanatos, stralucitor si foarte moale inca de la primele utilizari.

Ingrediente INCI: Aqua, Cetearyl alcohol, Opuntia ficus-indica stem water*, Behenamidopropyl dimethylamine, Caprylic/capric triglyceride, Glycerin, Linum usitatissimum extract*, Butyrospermum parkii butter*, Ricinus communis seed oil, Glyceryl oleate, Hydrolyzed vegetable protein, Hydrolyzed wheat protein, Withania somnifera root extract, Emblica officinalis fruit extract, Terminalia bellerica fruit extract, Terminalia chebula fruit extract, Tocopheryl acetate, Glyceryl stearate SE, Benzyl alcohol, Lactic acid, Benzoic acid, Parfum**, Dehydroacetic acid, Citric acid, Sodium benzoate, Potassium sorbate.

Testat dermatologic pentru pielea sensibila. Testat hipoalergen pentru nichel.

Mod de folosire: Se aplica dupa samponare pe parul umed, masand usor. Se lasa sa actioneze cel putin 5 minute si se clateste bine. Recomandat sa folositi si masca ISHA din aceeasi linie.

Produs cosmetic de uz extern. In caz de contact cu ochii, clatiti cu apa curenta din abundenta.

Fabricat in Italia. 

200 ml

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017