supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Bagheta fara gluten, precoapta, bio, 200g Alnavit


Bagheta fara gluten, precoapta, bio, 200g Alnavit


Comanda instant Bagheta fara gluten, precoapta, bio, 200g Alnavit

Bagheta fara gluten, precoapta, bio, 200g Alnavit

Bagheta fara gluten, precoapta, bio, 200g Alnavit

Gama de produse bio Alnavit din Germania este 100% fara gluten si fara lactoza, calitatea germana regasindu-se in toate produsele Alnavit. 

Bagheta fara gluten cu multicereale Alnavit este pufoasa, bogata in fibre, realizata cu aluat din orez. Ambalajul individual face posibil pastrarea ei un timp destul de indelungat. 

Mod de preparare: desfaceti painea din ambalajul original, si coaceti-o timp de 10 minute in cuptorul preincalzit la 200 de grade. In cazul in care doriti sa o consumati ca paine prajita, nu mai e nevoie sa o coaceti, o puteti felia direct si pune in toaster pana devine crocanta. 

Ingrediente: apa, amidon de porumb* 28%, aluat natural de orez* 11% (faina de orez*, apa), fulgi de mei* 5%, faina de in auriu*, ulei de floarea soarelui*, faina de porumb* 3%, faina de orez*, tarate de psyllium* , proteina din mazare*, dextroza*, sare de mare, drojdie* ; agent de ingrosare: guma guar*, guma xantan, condimente*.
*din agricultura ecologica

Poate contine urme de oua, soia sau lupin.

Valori nutritionale/100ml:
Energie 896kJ / 213kcal
Grasimi 3.8g  din care saturate 0.9g
Carbohidrati 38g din care zaharuri 0.9 g
Fibre 5.8g
Proteine 3.7g
Saruri 1.1g

Dupa deschidere, pastrati la frigider si consumati in maxim 2 zile. 

Agricultura UE si non-UE

200g

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017