Ardeii rosii la gratar in ulei sunt pe cat de dulci, pe atat de fragezi. Cultivat ecologic in regiunea Cerignola din sud-estul Italiei, fiecare ardei este cules manual la maturitatea maxima, inainte de a fi pregatit si ambalat in 24 de ore, pastrand aroma minunat de intensa si suculenta.
Savurati ardeii rosii la gratar in ulei pe o bruscheta crocanta, sau serviti-i cu branza de capra si seminte de pin intr-o salata. De asemenea, pot fi folositi ca indulcitor natural pentru sosul de paste. Pentru vremea mai rece, se pot gati intr-o supa calda, cu niste rosii uscate si ierburi proaspete.
Ingrediente: ardei* 56.1%, ulei de Floarea Soarelui* 33.6, ulei de masline extravirgin* 8.5%, sare, usturoi*, otet de vin*, patrunjel*, busuioc*, ardei iute*.
*din agriculturi ecologice
Valori nutritionale/100g:
Energie: 1624kJ/ 395kcal
Grasimi: 42g din care saturate 5g
Carbohidrati: 3.2g din care zaharuri 2.5g
Fibre: 0.7g
Proteine: 0.6g
Sare: 1g
Conditii de pastrare: Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in maximum 10 zile.
Produs certificat ecologic
Agricultura UE/non-UE
Gramaj: 190g
.