supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Apa Minerala Borsec 1.5l SGR


Apa Minerala Borsec 1.5l SGR


Comanda instant Apa Minerala Borsec 1.5l SGR

Apa Minerala Borsec 1.5l SGR

 Acest produs se va factura cu garantie SGR in valoare de 0.50 Lei/buc, reprezentand garantia ambalajului returnabil RetuRo.

Tradiție și Prestigiu

Apreciată de peste două secole, apa minerală Borsec își poartă cu mândrie titlul „Regina Apelor Minerale”, acordat la Viena în 1873.

Apa minerală naturală Borsec este, înainte de toate, o sărbatoare în sine. O sărbătoare a tinereţii perpetue, a sănătății, vitalității şi energiei nestăvilite. A tinereții, pentru că te ajută, datorită efervescentei sale persistente şi amuzante, să te menții tânăr şi vesel. A sănătății, pentru că sunt deja renumite proprietățile terapeutice ale izvoarelor Borsec. A vitalității şi energiei pentru că, s-a dovedit, numai apa minerală poate să te încarce de energie benefică, generând un dinamism debordant.

6buc/bax
 
 
 
 

Fotografiile produselor sunt cu caracter informativ si pot aparea diferente fara de realitate, incercam in permanenta sa imbunatatim si sa actualizam pozele si descrierea produselor, dar exista posibilitatea sa apara erori independent de vointa noastra. Multumim pentru intelegere!

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017