supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Tablete pentru masina de spalat vase automata, 40 buc - 520g, If You Care


Tablete pentru masina de spalat vase automata, 40 buc - 520g, If You Care


Comanda instant Tablete pentru masina de spalat vase automata, 40 buc - 520g, If You Care

Tablete pentru masina de spalat vase automata, 40 buc - 520g, If You Care

Tablete pentru masina de spalat vase automata, 40 buc - 520g, If You Care

Tabletele If You Carepentru masina de spalat vase automata sunt super concentrate. Acestea contin un amestec puternic de ingrediente de curatare minerale si derivate din plante, inclusiv enzime puternice pentru a face vasele sa fie curate.

Sunt biodegradabile, non-toxice, au un impact minim asupra vietii acvatice, nu contin fosfati si nici clor. Inlocuirea tabletelor mai mari cu tabletele noastre mici, dar puternice, contribuie la reducerea emisiilor si a consumului de energie legat de transport si manipulare, datorita greutatii reduse a produsului cu 45% pana la 55% in comparatie cu alte marci de top. Mai putine materii prime utilizate, depozitate, transportate, manipulate si distribuite inseamna mai putin CO2 si mai putini detergenti (chiar si biodegradabili) in apele noastre uzate.

Folia in care sunt invelite tabletele este alcool polivinilic (PVA), un polimer biodegradabil, solubil in apa. Se va dizolva rapid in apa, deci nu este nevoie sa desfaceti tabletele, le puneti asa cum sunt in masina de spalat vase.

Tabletele pentru masina de spalat vase automata If You Care folosesc ingrediente vegetale derivate din nuca de cocos si rapita.

A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR

Continut:15-30% agenti de albire pe baza de oxigen, <5% policarboxilati, <5% agenti tensioactivi neionici, <5% enzime.

Fara parfum adaugat

Acest produs contine materiale (enzime) care pot cauza sau agrava astmul. Daca simptomele persista, solicitati sfatul medicului.

INGREDIENTE: Sodium Carbonate, Sodium Citrate, Sodium Carbonate Peroxide, Sodium Polyacrylate, TAED, Deceth-6, Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Subtilisin Enzyme Blend, Bentonite, Ceteareth-25, Sodium Silicate, Amylase Enzyme Blend

Fabricat in Italia

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017