supermarketpentrutine.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog produse

Saci menajeri compostabili 49.2L, 12 buc., If You Care


Saci menajeri compostabili 49.2L, 12 buc., If You Care


Comanda instant Saci menajeri compostabili 49.2L, 12 buc., If You Care

Saci menajeri compostabili 49.2L, 12 buc., If You Care

Saci menajeri compostabili 49.2L, 12 buc., If You Care

Sacii menajeri If You Care sunt fabricati din amidon de cartofi din cartofi fara OMG amestecati cu un polimer certificat, complet compostabil. Nu se adauga plastifianti.

Ce face ca amidonul din cartofi sa fie puternic?

Amidonul este un amestec de polimer liniar (amiloza) si ramificat (amilopectina) de glucoza. Amidonul de cartofi are un procent mai mare de amilopectina decat amidonul de porumb sau de grau. Amilopectina confera amidonului integritatea sa structurala, deci ajuta la ca pungile de gunoi compostabile If You Care sa fie mai rezistente decat pungile fabricate din amidon de porumb.

Alte motive pentru amidonul din cartofi?

Amidonul din cartofi folosit pentru a face saci de gunoi compostabili If You Care provine din cartofi cu amidon, care nu sunt cultivati ca sursa de hrana, ci doar pentru productia de amidon. Acesti cartofi au un continut prea mare de amidon pentru a fi buni pentru mancare. Prin urmare, nu exista nicio deviere de la proviziile alimentare. In plus, pentru a produce aceeasi cantitate de amidon din acesti cartofi ca si din porumb necesita cu 40% mai putin teren. Alte pungi compostabile sunt fabricate din porumb care necesita mai multa apa, dar cartofii nu necesita irigare si au nevoie doar de precipitatii normale.

Aproximativ 80 de milioane de tone de deseuri (cifrele U.S. EPA) care ajung anual la groapa de gunoi sunt materiale care, in conditii adecvate, pot fi transformate in compost, inclusiv resturi de mancare, taieturi de curte si hartie nereciclabila. Intr-un mediu de depozitare a gunoiului, acest material organic captat (frunze, iarba etc.) elibereaza gaz metan – un gaz cu efect de sera – care contribuie la incalzirea globala. Deturnarea resturilor de alimente si a resturilor de curte de la depozitul de deseuri la instalatiile de compost – fie municipale, fie comerciale in zonele unde sunt disponibile – contribuie in mod semnificativ la conservarea planetei noastre si a resurselor naturale.

Pungile de gunoi compostabile If You Care sunt complet fara polietilena si nu contin plastifianti.

Fabricat in Portugalia

Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
anpc-sal

SOL

    
Website detinut de SUPERMARKET PENTRU TINE S.R.L., CIF: 38456030, Reg.Com: J13/3647/07.11.2017